返回列表 回復 發帖
所以要自己安排自己入老人院都系正确的
lhy92725 發表於 2022-11-24 03:17 PM
無拿拿又點會自己入老人院,如果自己有間公屋,去左都會返轉頭。
外星貓E生
自己一个人在自己间屋,有机会跌倒都无人理哦
條骨都無佐lu
自己一个人在自己间屋,有机会跌倒都无人理哦
lhy92725 發表於 2022-11-25 09:40 AM
老人院的錢貴過劏房,除非有政府津貼,自己俾好咁架,份退休金唔夠使。
外星貓E生
誰叫你吃這些
CC517 發表於 2022-11-24 10:07 PM
专家
专家
4461 發表於 2022-11-25 06:44 PM
呢啲"19"專家你就唔好聽,好似我地呢邊啲"19"專家而家都仲日日叫人打針一樣。
外星貓E生
老人院的錢貴過劏房,除非有政府津貼,自己俾好咁架,份退休金唔夠使。
CC517 發表於 2022-11-25 11:55 AM
甘肯定啦,即系无办法先谂呢样嘅遮
條骨都無佐lu
19专家系有利益输送嘅
條骨都無佐lu
19专家系有利益输送嘅
lhy92725 發表於 2022-11-26 10:08 AM
一定好大利,唔係點會一開收音機、電視就聽到,不全打不罷休,重要打完再打。
外星貓E生
据英国《每日邮报》7日报道,在社交媒体上发帖称牛尿和牛粪不是治疗新冠肺炎的良方后,印度两名男子已经被关押了45天,目前仍没有关于两人何时获释的消息。
印度前总理德赛访美时,就在媒体前解释自己年过80仍然精神矍铄,就是因为每日饮牛尿,并认定牛尿是世界一切饮料中最富营养的!
据英国《每日邮报》7日报道,在社交媒体上发帖称牛尿和牛粪不是治疗新冠肺炎的良方后,印度两名男子已经被关押了45天,目前仍没有关于两人何时获释的消息。 ...
4461 發表於 2022-11-26 02:04 PM
香港的幾千人被捉,沒審判已坐了兩年幾牢獄了。
外星貓E生
印度前总理德赛访美时,就在媒体前解释自己年过80仍然精神矍铄,就是因为每日饮牛尿,并认定牛尿是世界一切饮料中最富营养的!
4461 發表於 2022-11-26 02:06 PM
你信嗎?
外星貓E生
唔系人人有办法搵到来试嘅哦
條骨都無佐lu
牛就有,你敢喝嗎
外星貓E生
如果入佐方舱觉得生不如死的人,我觉得佢会试的
條骨都無佐lu