返回列表 回復 發帖
美国英国不都这样认为吗?大多人都感染了,就等于没事了
lhy92725 發表於 2020-4-17 07:23 PM
不明白。当很多人都感染了,就等于没事了?
4月14日一段網絡視頻顯示:尼日利亞人燒毀了「奧貢-廣東自由貿易區」,以此表達對中共的警告。許多非洲網民留言表達:如果中國不尊重非洲,就請離開。

6Gpd3DXl4us ...
CC517 發表於 2020-4-18 12:12 PM
甘广州可能会话:如果不喜欢广州,请离开
條骨都無佐lu
不明白。当很多人都感染了,就等于没事了?
4461 發表於 2020-4-18 02:33 PM
特离谱系甘认为嘅
條骨都無佐lu

解放軍士氣低落真相大白

原來得600元人工
外星貓E生
佢地系好低人工架,军队包食包住包生活用品,就唔出甘多粮比你啦
军官级别嘅又好D,高级D嘅连屋企人嘅生活都包埋
條骨都無佐lu
佢地系好低人工架,军队包食包住包生活用品,就唔出甘多粮比你啦
军官级别嘅又好D,高级D嘅连屋企人嘅生活都包埋
lhy92725 發表於 2020-4-18 04:44 PM
香港果D都無嘢做,係有人示威掉到成地石頭,佢地出來執,唔係都無乜機會出來。
外星貓E生
香港果D都無嘢做,係有人示威掉到成地石頭,佢地出來執,唔係都無乜機會出來。
CC517 發表於 2020-4-18 09:38 PM
大陆果D都无乜野做架,又唔系战时,最多就是操练嘅遮
條骨都無佐lu
點操都係少爺兵
外星貓E生
特离谱系甘认为嘅
lhy92725 發表於 2020-4-18 03:41 PM
他今天好像说:美国中病者可以向强国索偿
他今天好像说:美国中病者可以向强国索偿
4461 發表於 2020-4-19 05:26 PM
打嘴仗佢最叻架啦
條骨都無佐lu