返回列表 回復 發帖
我又玩:
阿仙奴勝3:1
go2david 發表於 2012-2-26 04:22 PM
遲上黎, 我都買左3:1波膽, 早早就輸埋, 好彩中返讓球主, 但唔係因為中波開心, 係見到佢地終於識打逆境波喇。
SORRY,我認錯了...
大家講到場波咁,我都好想快D睇返呀
firemic 發表於 2012-2-27 03:49 AM
哈哈~~吾紧要,大家都系枪迷,最紧要系赢波
阿仙奴输卑边个都吾紧要,但输卑热刺就吾得啦~
大家都知道,2对ge球场只不过系2个火车站之遥
所以彼此ge球员真系仇视对方架~~
但对于我黎讲,我一d都吾会讨厌热刺
反而同情热刺直到最近至有能力击败枪手。。
之前十几年已经冇击败过枪手。。
热刺d球迷可谓真无瘾。。。
希望枪手们再接再厉吧!!

p/s:寻晚场波比起逆转车仔时更过瘾~~
都係既,打吡戰中比人大比數狂炒,都幾可憐.....
不過熱刺D人唔太囂張,
係阿當斯年代我就比較討厭曼聯同曼城,
如果比我選擇,我情願炒曼聯好過炒熱刺
無錯 阿當斯時代 的確同曼聯鬥得最厲害
每次一對陣 實有火爆場面 尤其是柏奴亞同偉拉
老實遘 當時真係超討厭曼聯
可能人老左 無晒火 反而現在倒欣賞曼聯 多年迄立不倒
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
其实近年曼联都收敛左D,只系当中一两只小狗系度乱吠姐。我非常同意chu553358,曼联的而且确值得欣赏。
各位炮兵唔好意思, 這幾天比較忙遲了派彩, 現在公佈兩個遊戲的得獎者!!
遊戲1 : 估比數
得獎者 : 本人, zzleezz (竟然得一個人中 ) TVB$ 100,000

zzleezz2 秒前TVB 100000 元積分轉出

遊戲2 : 傾波經有錢收
得獎者 :(以下三位)
mysteryray  TVB$ 1,000,000
wai4080      TVB$   800,000
eagleooi84  TVB$   800,000

eagleooi844 秒前TVB 800000 元積分轉出
wai408030 秒前TVB 800000 元積分轉出
mysteryray1 分鐘前TVB 1000000 元積分轉出

雖然以下的朋友於賽後先發表自己的意見, 但平時他們都在此區非常活躍, 所以每人都可得到安慰獎一份!
myalligator TVB$ 500,000
firemic       TVB$ 500,000
rita12345   TVB$ 500,000
noandjune  TVB$ 500,000

noandjune3 秒前TVB 500000 元積分轉出
rita1234522 秒前TVB 500000 元積分轉出
firemic44 秒前TVB 500000 元積分轉出
myalligator1 分鐘前TVB 500000 元積分轉出

第一次活動結束, 希望大家繼續支持槍手區, 我會不定時再辦遊戲給大家, 謝謝
畸形人類研究科
多謝版主加錢!!!

炮兵哩個名真係可圈可點
唔好想錯其他東西
畸形人類研究科
無錯 阿當斯時代 的確同曼聯鬥得最厲害
每次一對陣 實有火爆場面 尤其是柏奴亞同偉拉
老實遘 當時真係超討厭曼聯
可能人老左 無晒火 反而現在倒欣賞曼聯 多年迄立不倒 ...
chu553358 發表於 2012-2-29 12:40 AM
我就係想睇哩種火爆位,好正^^
其实近年曼联都收敛左D,只系当中一两只小狗系度乱吠姐。我非常同意chu553358,曼联的而且确值得欣赏。
mysteryray 發表於 2012-2-29 09:49 AM
曼聯小狗指邊兩隻?
當年曼聯既雲佬係惹火之人,依家好似只淨返傻仔難尼了~
曼聯小狗指邊兩隻?
當年曼聯既雲佬係惹火之人,依家好似只淨返傻仔難尼了~
firemic 發表於 2012-3-2 07:25 PM
哈哈!有D敏感,所以吾会说明。。。。
纯粹系个人意见/观点,吾一定需要认同。
如果真有人入‘80万’真钱我户口就好啦~哈哈。。
我都有份拿?多谢go2david ^^
我绝对支持枪手,试问舍其有谁呢?
如果枪手踢得差ge话,最多几年吾睇英超
我试过架。。。
枪手迟早复苏~~
明年波多斯基会加盟
今年唯一目标系杀入前四
期待明年有猛将加盟,再战江湖啦。。。
在我游览紧youtube稳紧片既时候,我突然间想起其实阿仙奴俱樂部系有个阿仙奴短片區既,里个短片区系由前辈chu553358所发起。
个短片區亦已经好耐无人游览啦,所以我决定将佢重生。请大家悌悌片,回顾下阿仙奴既辉煌。

请大家到http://www1.tvboxnow.com/thread-98969-1-1.html来参观。
如果真有人入‘80万’真钱我户口就好啦~哈哈。。
我都有份拿?多谢go2david ^^
我绝对支持枪手,试问舍其有谁呢?
如果枪手踢得差ge话,最多几年吾睇英超
我试过架。。。
枪手迟早复苏~~
明年波多斯基会加盟
今年唯 ...
wai4080 發表於 2012-3-2 09:03 PM
好一句捨其有誰
假如有一天 我不再支持阿仙奴的話
相信我不會再睇波了
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
在我游览紧youtube稳紧片既时候,我突然间想起其实阿仙奴俱樂部系有个阿仙奴短片區既,里个短片区系由前辈chu553358所发起。
个短片區亦已经好耐无人游览啦,所以我决定将佢重生。请大家悌悌片,回顾下阿仙奴既辉煌 ...
mysteryray 發表於 2012-3-3 12:14 AM
好多謝你令佢重生
因為呢度之前都已經沈寂了一段時間(整個俱樂部)
在此感謝各位槍迷支持阿仙奴俱樂部
希望之後會繼續旺場 令俱樂部更有生氣
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主