返回列表 回復 發帖

回復 #15 hiroisme 的帖子

yeah man..... good goal from rio!!!:014: :014:
轻轻松松!!又进一球啦!!R10!!:014: :014:
原帖由 ljw1982 於 2007-10-24 03:06 AM 發表
轻轻松松!!又进一球啦!!R10!!:014: :014:
ya R10 is unstopable
wtf 1-2!!
gigs assist 2, C ro goal~~~~ 3-1

C. Ro like In ur face keeper,i also can heading
good goal by R7 n also a good assist by G11
轻轻松松就3:1了,没咩野悬念啦
不过两队波都踢得比较友好
下次都係要2:20起身好D
煲水冲茶煮粉,搞完都开波了,想上嚟吹水都唔得!
最抵死就係吃粉的过程中,佢居然入咗2波,搞到我连个流程都未睇到……
ya...4-1 is coming soon....another bug big fry by MU
原帖由 rivaldoliu 於 2007-10-24 03:35 AM 發表
轻轻松松就3:1了,没咩野悬念啦
不过两队波都踢得比较友好
下次都係要2:20起身好D
煲水冲茶煮粉,搞完都开波了,想上嚟吹水都唔得!
最抵死就係吃粉的过程中,佢居然入咗2波,搞到我连个流程都未睇到…… ...
rivaldo兄!!甘吾小心啊!下次早点起身啦!
R7啊!!4-1啦各位兄弟!!
原帖由 ljw1982 於 2007-10-24 03:41 AM 發表

rivaldo兄!!甘吾小心啊!下次早点起身啦!
哈哈,下次肯定唔会咁烂训啦
宜家先发现兄弟做咗实习版主,恭喜啊!
曼联连续3场波都好轻松
而且3场都入4球,分别係维根的4:0、维拉的4:1、基库的4:2,唔知下轮对米堡会唔会搞个4:3呢?
基本上呢3场波曼联都係踢咗半场多D,体力保持得唔错
而且都有几个主力伤咗踢唔到,但係都可以延续到胜利,可以令到佢地放心养好伤先出返嚟!
希望早日见到加队、夏格维斯、卡力克可以出返啦!
今日D评论员话曼联个名单里面左闸原来係出艾华的,但係临尾就换咗奥沙,然后用费查打咗奥沙个位。希望艾华没咩野问题啦!另外费查今日的表现一般,第二个失波有一定责任,不过刚刚伤愈复出,而且队波果时都放松咗,唔可以怪塞佢!可以佢可以早日操返顺D,咁曼联又可以多一个人用啦!
anderson最近几场都係打正选,今日呢场波见到佢活动范围都好大,而且史高斯的休息,专职的防守的费查打正选,令到佢响中场得到更大的发挥空间。如果果球运气好D,唔係中柱面,佢就可以取得欧联第一个入球了,总体嚟讲,佢响曼联的表现係越嚟越好。呢个同曼联队友的帮助,费sir的用人好有关系。如果费sir好似邓加咁,给半场佢,觉得佢唔得就唔再给机会佢,anderson就永远都没可能成长。希望佢可以不断进步,成功接替史高斯!
今日曼联的攻击组合唔洗出好多力,就轻轻松松咁入咗3个波,如果CR个12码可以给tevez射就最好啦,毕竟tevez都好渴望自己的第一个欧联入球快D到来。或者给giggs射,等佢挑战下波比sir的记录都好。不过咁都好,可以鞭策佢地响下场欧冠为自己的目标而努力!
下场主场对基库,如果sporting赢唔到的话,曼联只要唔输肯定出线了。呢次係近几年来最轻松的出线了。今年曼联力争三冠,经过季初的伤病潮and短暂的磨合后,曼联的表现係渐入佳境。

同时今日阿仙奴大胜7:0,延续咗近期的连胜势头。似乎阿仙奴队波宜家已经停唔到了。佢将会係今年曼联三冠征程上最大的敌人。联赛上,曼联会占少少便宜,因为阿仙奴会先打利物浦,再对曼联。呢个对阿仙奴係一个考验,同时易係曼联反超的机会!呢2场波,好大程度上会决定咗半程冠军的所属!期待!

回復 #27 rivaldoliu 的帖子

oshea also did a good job la,but the defense line still a bit fragile need 2 be train more.
ya lo,let tevez kick th penalty ma,aiz 7-0 at other side, their opponent look like so weak
i din watch da match last nite ler....any1 can tell me where i can watch da replay online ah??
原帖由 hiroisme 於 2007-10-24 05:04 AM 發表
oshea also did a good job la,but the defense line still a bit fragile need 2 be train more.
ya lo,let tevez kick th penalty ma,aiz 7-0 at other side, their opponent look like so weak
奥沙的确表现唔错啦,临开场先顶替艾华打左闸,佢万金油的表现始终如一
阿仙奴的对手弱,其实我地的都係差唔多,只不过阿仙奴今季D后生仔真係唔识得停……我地队波就成熟咗了,晓停了。今场2个失波都同我地放松咗有好大关系。不过无关痛痒的失波,可以鼓励。不失波的记录固然係好,但係同三冠王的伟业比起身就变得无关痛痒了。我地应该鼓励球员在大局已定的情况下保留体力,防止受伤,唔好在好似上季咁,揭冬后后防大面积伤病了。