返回列表 回復 發帖
..... :019:  ok la
人生不在乎得到什麼, 只在乎做過什麼!
原帖由 cchinfatt 於 2007-10-21 04:19 PM 發表
; ~" v4 U- \# n7 D& w) X" \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。black berry 都得~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ E6 V! k% ]& p) b) D4 g2 i
哈哈哈~tvb now,tvbnow,bttvb+ d. E7 }3 }  u8 J
你都几 friendly 喔.. 会回复我~ TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 o% U9 l7 x: {. H& \- t
靓女,性感又好人~
  e- `+ Z7 F% a. O( n好难搵啊~
; Q& V, x4 |  U5 V
7 ^/ ^. A; D% N2 p
friendly? hehe thx~/ j# d0 X; m3 s; ]/ U8 |7 t6 \
不過如果你係街度見到我你應該覺得我好惡!
  _/ e  k% q6 y/ ]1 B: ?因為我唔笑個樣好惡!os.tvboxnow.com( R( O; G3 u2 I, E: M9 ~4 b
我d frds話唔識我個時唔敢同我講野!
原帖由 wlt1110 於 2007-10-22 01:59 AM 發表
6 o+ w3 M9 I7 j, ^) htvb now,tvbnow,bttvbwah...tvbnow got so many pretty girl...!!!% j5 y7 o, p& O4 t0 U0 u
  nice 2 meet u!!!
3 p; D0 q# b! F7 c4 u公仔箱論壇公仔箱論壇7 b$ w: C% r' f2 k
我好耐之前已經上過黎post相架啦!
! \( G7 r) t7 z8 Cos.tvboxnow.com不過真係好耐耐到自已都唔記得幾時!
原帖由 vamp 於 2007-10-22 02:20 AM 發表 + I7 `5 @1 `) d  J# z7 w- z
..... :019:  ok la
0 s7 ~* u3 R/ U6 D
嘩!你個頭好型呀!=.="
1 _1 |, }. H0 F3 f) @' t6 Eos.tvboxnow.comhaha~~!!!
so nice looking~~
原帖由 strawberry11 於 2007-10-23 17:20 發表 ( j$ ~% `9 w1 `6 N) O% @
公仔箱論壇4 _4 w4 x/ G8 x7 [
公仔箱論壇' ^8 f  \4 @& R! o" P( F+ V
friendly? hehe thx~7 T* W* A4 X6 V
不過如果你係街度見到我你應該覺得我好惡!( \6 N- T* q8 z- n( G+ i! g
因為我唔笑個樣好惡!) v3 ]- ~4 Q$ U5 g5 R( S- O0 |5 k
我d frds話唔識我個時唔敢同我講野!
7 q2 I  a; z% Q% oos.tvboxnow.com! L4 N. e0 M9 x3 G+ V3 U6 m% A

& `% c2 y7 S2 k0 O6 w9 @4 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇妳張相真係唔似好惡嗰類喎   不如妳下次post啲唔笑比較吓.............(<<<<<<乘機呃相睇),   同睇Reply都覺得妳好Nice.   
# n4 E: p! g. s/ G3 ?# Z公仔箱論壇公仔箱論壇, _; [& g' Z% Z
p.s.   假如有機會比妳見到我之後就知咩叫做惡相.   我女朋友,   同事同Friends都係咁講......我個樣"兇"   
wo..u look very cute ar
長的有點像星光一班的李宣榕:onion14:
mature
呢0的 就叫索喇!~
睇完相簿先知.....0的相影得性感又唔會好露.....呢0的做女友真係開心又放心!~  難得!~
one word...~nice~
原帖由 keungy2002 於 2007-10-23 06:10 PM 發表
* {& `5 M0 b- ^6 j6 \/ \+ m睇妳張相真係唔似好惡嗰類喎   不如妳下次post啲唔笑比較吓.............(<<<<<<乘機呃相睇),   同睇Reply都覺得妳好Nice.   公仔箱論壇  k6 D- o  ?& `
(w-L-o't&X/itvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download
2 \& ^! F3 t; v& u! ztvb now,tvbnow,bttvb$^.v1q)h1M3f([-h:b0m3Hp.s.   假如有機會比妳見到我之後就知咩叫做惡相.   我女朋友,   同事同Friends都係咁講......我個樣"兇"   
$ J$ ~2 O; b( i
tvb now,tvbnow,bttvb2 S' U% n7 f& @/ l% i# i7 j/ ^9 l% k

8 ^; ]' i6 H  q& f  l  H! A( ]% u3 ?os.tvboxnow.com
% ^5 V$ e4 U: Q0 y$ w6 otvb now,tvbnow,bttvb搵唔到邊張唔笑架tim...我唔笑d樣都扮d古靈精怪樣!
" j2 Y  C! u7 J3 C公仔箱論壇所以都唔覺得惡喎!
0 ^+ l) t3 w0 J2 O+ R! K$ s公仔箱論壇haha
1 D" a2 A$ H) m% C7 I! f4 F公仔箱論壇除左惡....d人會覺得我寸喎!
原帖由 me77611 於 2007-10-23 09:04 PM 發表
7 v' x( u4 {3 ~$ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。長的有點像星光一班的李宣榕:onion14:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 t* r8 E) k1 k6 z
像星光?咁誇張 公仔箱論壇5 j9 b4 v% P( F& f6 X3 r
但係邊個係李宣榕?