返回列表 回復 發帖

[出賣] 我都來出賣。。。

我覺得佢好靚。。。。喜歡佢[可惜冇膽講T.T]5 ]3 K, \- S% s2 A7 O/ [  {' N
tvb now,tvbnow,bttvb% S2 i7 s0 e7 k; S* T
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝分享...
- P/ a" R5 _" btvb now,tvbnow,bttvb慢慢黎啦
我会鼓励你去同据表白,苏州过后无艇塔。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
我都想加油。。。可惜
9 J* ?  |' }3 w) _6 `( {公仔箱論壇佢已經有男朋友T.T
甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-25 11:53 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb, T2 A& l1 y3 H, [5 e/ q
甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!
4 q  M0 P7 p! c5 h  u2 M雖然我好想同佢一起tvb now,tvbnow,bttvb; L) f# u" Q, ?, p
但係都唔想佢同男友分手
8 r8 D3 C4 i/ \* k, o  [; e) J公仔箱論壇唔想佢唔開心
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 12:04 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb  H2 F: Q( [  |: j4 Y  q; Q, b
& }7 k0 \2 N8 D1 A
雖然我好想同佢一起TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ H8 o9 b7 H" Q2 x3 h
但係都唔想佢同男友分手
& P% U, n' X5 h6 o! e# _9 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔想佢唔開心
6 T5 r2 j% q# p# A$ q$ o
睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..
% X7 j' _+ A0 F7 s0 T: @" Y- r公仔箱論壇男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
加油呀~sup u

回復 #7 ed_teck 的帖子

sometime be fren is more easy than be b/gf TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 @% J% Q. o% j: @3 ]9 I/ z
if u really don love he....better tell lah...if no suffer..
: k% j) p5 F: D% K* J公仔箱論壇if u love.....than anything happen oso don betray this feeling
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 01:41 PM 發表
% t- t. ?5 F) Z5 s! C8 P1 l9 }os.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb; H! X/ W3 i$ z, K  o
睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..5 P8 @7 R- Q0 r, e
男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
; I# [! Q. S! u% x+ x3 C
8 M7 d2 g& n9 c同意~同一想法~~~ 好朋友决对赚啊!!!!! 我支持做朋友!!! 分分钟擦出爱火花~ 冇人知。
/ Q% C7 e) k1 _- f* |+ C0 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。加油啦,弟弟。。。
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。公仔箱論壇: ~5 P1 n. l5 a* V: a' b5 V
我應該同佢講嗎﹖﹖
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 07:13 PM 發表os.tvboxnow.com1 b6 m  ~/ m+ f/ @$ c( N' _0 o0 L
佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。os.tvboxnow.com3 ~/ c0 a4 e% @! y, Z" b
我應該同佢講嗎﹖﹖
7 U. d6 T. O0 l3 u0 Q  z千萬唔好.. 肯定失敗... 乘虛而入尼家野已經唔work.. 分分鍾得不嘗失..) U" F- @! M) ]+ w6 W. _0 e$ d
我建議你做好一個好朋友的本份, 陪佢渡過最失意的時間..
靓????TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! L* b$ r! q. t7 m
麻麻地喔..........
4 ~9 E: ?: h; `" p公仔箱論壇
2 D/ N# [9 J7 L) L' b公仔箱論壇
! _8 ]. z3 A' [+ R# M5 s- D
& {* f9 Q% R2 H' W9 {& C8 z' ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:onion05: 0 Q/ [8 I: @4 e) h7 X1 [9 [
(本人立场,只供参考)
i thought she had a boyfriend already
She looks like she just woke up...
) J9 g6 W& I3 I+ ?: lshe is ok la