返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-10-31 12:45 PM 發表

boss~~bubu 有比你msn ma??
没有!它当作没看见!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 wongjj 於 2008-10-31 12:44 PM 發表

我準備明天帶jj 女穿snow white裝去問大牛拿狗零食
小心D曳 細路哥周圍擲 firework 呀!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-31 12:45 PM 發表
你们就好咯!有的庆祝。。。。。。。
我也是一样没得玩啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 12:33 PM 發表

你係邊度呀? 我淨係知到係加拿大係小朋友大日子. 問囉糖=利是, 係容許四圍拍任何人門問囉, 所以通常D人會準備好多糖果去俾佢地! (放個 南瓜係門口)=話俾佢地知有得囉! 相反, 如果熄燈, 門口冇南瓜=冇糖果俾!473327 ...
原来是这样的啊。。。南瓜做记号啊。。。
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 12:45 PM 發表

我明晚唔敢出街, 試過有D曳 細路仔, 擲個 firework 入我車房, 燒焦左個車頭角, 果次要報警, 所以如果冇乜事唔出去啦!
不是这么大涡哦!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-31 12:45 PM 發表
你们就好咯!有的庆祝。。。。。。。
QQ 你都黎埋呀! 好開心呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 蓝云 於 2008-10-31 12:47 PM 發表

原来是这样的啊。。。南瓜做记号啊。。。
蓝云,今晚记得放南瓜在门口哦!
原帖由 dicksonkhan 於 31/10/2008 12:46 發表
没有!它当作没看见!
i also dun get ar

hi~~blue cloud & qq
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-31 12:46 PM 發表
我也是一样没得玩啊!
你要去度假,哪里好多靓女看啦!
原帖由 manyiu 於 31/10/2008 12:46 發表

小心D曳 細路哥周圍擲 firework 呀!
我只怕明天下雨ar
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 12:48 PM 發表

QQ 你都黎埋呀! 好開心呀! 473345
是啊!很开心哦!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-31 12:47 PM 發表

不是这么大涡哦!
我估佢地貪玩, 但係唔知後果囉! 我俾佢擲個爆竹, 中左個 pat pat, 差D火燒後欄, 件衫穿左個 o !  
原帖由 qqbubu 於 2008-10-31 12:49 PM 發表

蓝云,今晚记得放南瓜在门口哦!
wooo~~~~你有没有放。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 wongjj 於 2008-10-31 12:49 PM 發表

i also dun get ar

hi~~blue cloud & qq
哈老,jj 明天你没去啊!庆祝哈老win
我ヌ要