返回列表 回復 發帖
原帖由 rockyguo 於 2008-10-31 12:24 PM 發表

我度都无乜人玩这个节日的....
你係邊度呀? 我淨係知到係加拿大係小朋友大日子. 問囉糖=利是, 係容許四圍拍任何人門問囉, 所以通常D人會準備好多糖果去俾佢地! (放個 南瓜係門口)=話俾佢地知有得囉! 相反, 如果熄燈, 門口冇南瓜=冇糖果俾!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 CC517 於 2008-10-31 12:20 PM 發表

歡迎小白.473299
大家都跑得好快啊
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 rockyguo 於 2008-10-31 12:23 PM 發表

最多米踩屎...
係踩到隻呀! 哈!
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 12:24 PM 發表

dick dick 仔, 我地開 Halloween party 呀! 明晚我度會有好多 dress up 左 D細路仔黎拍門問囉糖, 仲可以俾放煙花爆竹添啊呀! 好好玩呀! 473315
那你就要玩得开心点咯
hi~~boss & manyiu~~rr ~~r u here???
原帖由 CC517 於 2008-10-31 12:15 PM 發表

多謝你D手信.
唔洗客氣! 大家開心應應節嘛!
原帖由 rockyguo 於 2008-10-31 12:31 PM 發表

踩到猫尾,只猫米叫死距》。。。吵死人架.....
哈哈。。所以叫你要小心啊。。。
原帖由 wongjj 於 2008-10-31 12:37 PM 發表
hi~~boss & manyiu~~rr ~~r u here???
JJ, happy Halloween!
    你明天有冇準備糖果呀?
原帖由 wongjj 於 2008-10-31 12:37 PM 發表
我在啊!你找我吗?
原帖由 manyiu 於 31/10/2008 12:37 發表

唔洗客氣! 大家開心應應節嘛!473329
wah~~嘔糖好得意啊
原帖由 manyiu 於 31/10/2008 12:38 發表

JJ, happy Halloween! 473344
    你明天有冇準備糖果呀?
我準備明天帶jj 女穿snow white裝去問大牛拿狗零食
原帖由 wongjj 於 2008-10-31 12:42 PM 發表

wah~~嘔糖好得意啊
你很喜欢吃糖的吗?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-31 12:36 PM 發表
那你就要玩得开心点咯
我明晚唔敢出街, 試過有D曳 細路仔, 擲個 firework 入我車房, 燒焦左個車頭角, 果次要報警, 所以如果冇乜事唔出去啦!
原帖由 dicksonkhan 於 31/10/2008 12:39 發表
我在啊!你找我吗?
boss~~bubu 有比你msn ma??
你们就好咯!有的庆祝。。。。。。。