返回列表 回復 發帖

回應 vwwo 第 7032 篇文章

财散人安乐
我好安乐啊
原帖由 yicno 於 2008-10-12 03:25 AM 發表
你去做边度啊?我好担心你啊!
我的心靈會與你們同在啊~~~只係呢幾曰要多休息~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 chuu 於 2008-10-12 03:26 AM 發表

wah.... finally you come back la....
我只會說: I WILL BE BACK!~~~
原帖由 vwwo 於 2008-10-12 03:39 AM 發表
轮到呢到俾人爆左金楼,财散人安乐。。。。。。。。。。。
靚姐!~~~你點解咁傷感呀!??!?!??!?!
原帖由 yicno 於 2008-10-12 04:16 AM 發表
ricky仔你在哪里啊?
在家中呀
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-12 07:43 AM 發表
靓家姐... 今日是星期日啦...
我知呀~~~不過你而家未起身哩!~~~
原帖由 rrliew 於 2008-10-12 10:43 AM 發表
财散人安乐
我好安乐啊
為何你要不停散财呢 財來不易呀 財來生財才能幫助別人嘛......
ricky仔,好久不见啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-12 12:24 PM 發表
ricky仔,好久不见啊
是啊! 已很多個秋了!~~~
ricky仔~近日好吗~?终于看到你啦~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-10-12 12:36 PM 發表
ricky仔~近日好吗~?终于看到你啦~!
係呀~~~近排休息比較多
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-12 12:37 PM 發表

係呀~~~近排休息比較多
休息甘多~有病吗?
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-12 12:26 PM 發表

是啊! 已很多個秋了!~~~
最近你都好少黎啵
原帖由 yicno 於 2008-10-12 12:41 PM 發表
休息甘多~有病吗?
係呀~~~絛腰有D痛,不能坐下來寫太多字了!~~~
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-12 12:42 PM 發表

最近你都好少黎啵
恐怕以後會再少D了!~~~ 就返回寵區了~~~