返回列表 回復 發帖
原帖由 chuu 於 2008-10-12 02:52 AM 發表

yes.... i will get de.... is end of this month??
yes   10-31 end   good luck  
原帖由 chfong2 於 2008-10-12 02:55 AM 發表
要去边啊?
两边走得唔得啊!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
簽名被屏蔽
原帖由 Geai 於 2008-10-12 02:55 AM 發表

no ar   end on 10-31
haha.... i now is no.3 la.... have money or not???
原帖由 Geai 於 2008-10-12 02:56 AM 發表

yes   10-31 end   good luck  
why you didnt play de??? football also good a....
原帖由 chfong2 於 2008-10-12 02:58 AM 發表
你现在是第3位
yes.... but you drop la....
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 2008-10-12 03:04 AM 發表
不怕不怕现在有很多场。
but france is lose now a....
原帖由 yicno 於 2008-10-12 02:48 AM 發表
即系输啰~!
輸即係羸!~~~ 哈哈~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-12 03:22 AM 發表

你去做边度啊?我好担心你啊!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-12 03:22 AM 發表

wah.... finally you come back la....
轮到呢到俾人爆左金楼,财散人安乐。。。。。。。。。。。
ricky仔你在哪里啊?
yinco..恭喜
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
靓家姐... 今日是星期日啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥