返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-10-13 03:12 PM 發表
大师!你伤如何啊!又见好的嘛!
每天都在進步中!~~~現在差不多可以彎腰穿鞋子了!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 wongjj 於 2008-10-13 03:12 PM 發表

big big bro~~do u know when pet pet upgrade ar
其實我都唔係好清楚 我諗你嘅G gor gor 會比我熟佛祖好多~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-13 03:10 PM 發表

午安啊 兄弟!~~~
点解近日甘迟起身的?有唔由好点啊?
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 wongjj 於 2008-10-13 03:16 PM 發表

痛~~~ why why why??? big big bro~~????
其實好少事嚟啫,絛腰有啲痛啫~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-13 03:08 PM 發表

咁可以快啲交換閃卡嘛......
我等紧啦.. 你张好闪啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-10-13 03:18 PM 發表

呵呵, 唔識都輪到你, 快d去.
WA WA ~~~你好似係兄弟幫嘅人喎~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-13 03:09 PM 發表

咁早返工做咩???
起身准备啊
原帖由 CC517 於 2008-10-13 03:11 PM 發表

婆婆未做住持時, 是在少林寺洗廁所的啊.
E+升级咗.............................
原帖由 yicno 於 2008-10-13 03:21 PM 發表
点解近日甘迟起身的?有唔由好点啊?
唔知點解,明明食嘅係止痛藥都咁好瞓!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-13 03:22 PM 發表

我等紧啦.. 你张好闪啊
咁你張呢???
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-13 03:23 PM 發表

起身准备啊
嗰陣咁早煮早餐就得!
原帖由 iwry@iwjy 於 13/10/2008 15:17 發表

jj,你好like吳奇龍咩?佢無出嚟好耐啦
...閃卡時代佢heat過架
原帖由 iwry@iwjy 於 13/10/2008 15:22 發表

其實好少事嚟啫,絛腰有啲痛啫~~~
絛腰痛--> =男人之痛
原帖由 wongjj 於 2008-10-13 03:36 PM 發表

...閃卡時代佢heat過架
馬來西亞以前都有玩閃卡 我屋企都仲有1兩張佢嘅喺度
原帖由 wongjj 於 2008-10-13 03:38 PM 發表

絛腰痛--> =男人之痛
敖得過去就沒問題了~~~