返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 9/10/2008 13:54 發表
各位.....我要陪大牛豬豬之後就瞓 .....WONGJJ唔好咁夜嘞.....明天早起呀   
ok dobi ~~cu tmr
原帖由 boy12 於 9/10/2008 13:55 發表

raped by a dog or ..........
boyboy~~u not reply me at ur post~

回應 wongjj 第 6369 篇文章

I just passby saw sth interesting b4 sleep G ma !!
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 boy12 於 9/10/2008 14:26 發表
I just passby saw sth interesting b4 sleep G ma !!
....u sleep la~~it's v late la~~not rob u tonite~~~

rob u tmr
原帖由 wongjj 於 2008-10-9 01:49 PM 發表

welcome back ar 山棻~~

u eat jo what ar??
食..... .....

叉燒旦飯.......食完又要工作啦
DOBI   CU
靓家姐..去咗边啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 山棻爺爺 第 6373 篇文章

爷爷...

回應 900503 第 6374 篇文章

503...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 03:44 PM 發表
爷爷...
hi 回來了...
早上好像唔多見你..
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-9 03:57 PM 發表

hi 回來了...
早上好像唔多見你..
你眼花啊....我日日来架
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 04:02 PM 發表

你眼花啊....我日日来架
眼花了...

我快100了是否不用再做原始人?    
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-9 04:07 PM 發表

眼花了...

我快100了是否不用再做原始人?    
陪你到100..我闪人
仲有8回复帖..你可以放自己喜欢D相啦..