返回列表 回復 發帖

回應 山棻爺爺 第 6456 篇文章

#6500 have $500,000
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-9 04:59 PM 發表

其實.....要中什麼你們?????  
6500楼有奖金$$$$$$$$$$$$50万
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 9/10/2008 16:56 發表

好过我啦
mickey u also play pet pet ma??
原帖由 Geai 於 2008-10-9 05:00 PM 發表
是503啦...
原帖由 wongjj 於 2008-10-9 04:57 PM 發表

ya~~i'm still playing ga but blow water at the same time~~actually is rob $$ at the same time
你有甘多钱都仲要rob????
原帖由 wongjj 於 2008-10-9 05:00 PM 發表

mickey u also play pet pet ma??
无啊..无玩
原帖由 vwwo 於 2008-10-9 04:58 PM 發表

恭喜你升级做浪人!!!
希望你往后多D上黎吹水!!!
好像說到我是為了做浪人自來................. .
原帖由 vwwo 於 2008-10-9 05:01 PM 發表

你有甘多钱都仲要rob????
靓姐...你今晚有无来啊
原帖由 cammy8080 於 2008-10-9 05:01 PM 發表
我又嚟
cammy..你快D手啊 我就黎闪人啊
原帖由 Geai 於 2008-10-9 05:00 PM 發表
o very good....
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-9 05:01 PM 發表

好像說到我是為了做浪人自來................. .
为咗少林
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-9 05:01 PM 發表

吓~~~~~甘又唔啱听啊???
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-9 05:02 PM 發表

o very good....
你做咩啊..爷爷
风少...nicnic 你地响边啊
原帖由 900503 於 9/10/2008 16:58 發表
不如来个中金楼排名!你们讲好吗!!!
hihi~jacky....我会是最低名次那個