返回列表 回復 發帖
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-9 04:54 PM 發表
剛剛老細在後面.....要小心點
almost off work la ?
真感激各位完來100了............
very thx all.....

不用再做原始人了,,,,哈哈哈..
原帖由 mickeybblim 於 9/10/2008 16:53 發表

他应该是pet king
G gor gor is pet pet king
原帖由 Geai 於 2008-10-9 04:55 PM 發表

I never was...... only been to #2 spot  now is #3  
好过我啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 vwwo 於 2008-10-9 04:55 PM 發表
peter爷爷,你响边啊??
吹吹下唔见左人都有既。。。。。
boss behind him ar  
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-9 04:56 PM 發表

记得入少林啊
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-9 04:56 PM 發表

congrats   now can use icon la ma ?
原帖由 vwwo 於 9/10/2008 16:54 發表

辉嫂,你头先唔系去玩宠物既咩?
ya~~i'm still playing ga but blow water at the same time~~actually is rob $$ at the same time
原帖由 wongjj 於 2008-10-9 04:56 PM 發表

G gor gor is pet pet king
E+他想做吹水王...
原帖由 山棻爺爺 於 9/10/2008 16:54 發表
山棻~~100了~~~  
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-9 04:54 PM 發表
恭喜你升级做浪人!!!
希望你往后多D上黎吹水!!!
仲有50帖...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 04:53 PM 發表

中咗先算啦...记得我ID
其實.....要中什麼你們?????  
原帖由 900503 於 2008-10-9 04:58 PM 發表
不如来个中金楼排名!你们讲好吗!!!
点可以排啊