返回列表 回復 發帖
原帖由 山棻爺爺 於 8/10/2008 14:18 發表
唔太明你們阿.....
在這吹水都ok啦
不去小白個邊.....ok?
分慢慢來吧...................
actually 我仔矛盾....the boss of this post is my big big bro~~...小白 post is my boss....i work at both place...u can go to these post whatever u like la~~~
剛剛去完TVB積分獵人區.....

算了這裡如果歡迎我?
我就在這好了...

回應 山棻爺爺 第 6144 篇文章

welcome back
原帖由 山棻爺爺 於 8/10/2008 15:04 發表

算了這裡如果歡迎我?
我就在這好了...
TVB積分獵人區?? any good news ar?? i also want get tvb積分ar
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-8 03:04 PM 發表

算了這裡如果歡迎我?
我就在這好了...
你好好笑 你去獵人區....比人獵呀........ 出晒汗.......
原帖由 DOBI 於 2008-10-8 03:09 PM 發表

你好好笑 你去獵人區....比人獵呀........ 出晒汗.......
找了一些資料給他.......找得都幾苦....
為分無法啦,力不到......
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-8 03:12 PM 發表

找了一些資料給他.......找得都幾苦....
為分無法啦,力不到......
給他.......邊個他呀 快講
原帖由 DOBI 於 2008-10-8 03:14 PM 發表

給他.......邊個他呀 快講
唔講.... 等佢回覆先..............
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-8 03:16 PM 發表

唔講.... 等佢回覆先..............
有古怪......有古怪
努力工作中...........
放工前再上來.......
原帖由 山棻爺爺 於 8/10/2008 15:44 發表
努力工作中...........
放工前再上來.......
oh...cu 山棻爺爺
今晚先抢奖金楼
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
快放工了.......
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-8 05:46 PM 發表
快放工了.......
山棻爺爺你好啊!
大师,你在那里哦!