返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 11:40 AM 發表

你加少林啦...有50万...

你考虑下啦...
50万
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-9 12:02 PM 發表

50万
你想不想加入啊...入咗会给你50万 不过你的积分要100先架

不过不好退会啦.....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-9 12:02 PM 發表

50万
你家入我破军家族。。我给你一百万啊。不用等帖子100啊。
要不要考虑我这里啊。。很多好处哦。
原帖由 山棻爺爺 於 9/10/2008 12:02 發表

50万
山棻爺爺 ~~ ~~join my family la~~

我family每月出好高salary 架 ~~

also, 我会成日同你一起去玩rob人$$$$, 包你唔會悶  go there la -->

http://www.tvbnow.com/plugin.php?identifier=family&module=family&action=view&fmid=61
山菜~~

hendy是我哋家族的big bro~~~佢好好人架~~仲時時幫助d new member tim ga
原帖由 hendytiu 於 2008-10-9 12:14 PM 發表

你家入我破军家族。。我给你一百万啊。不用等帖子100啊。
要不要考虑我这里啊。。很多好处哦。
如果是我...入你会先,跟住退会加少林
原帖由 wongjj 於 2008-10-9 12:19 PM 發表
山菜~~

hendy是我哋家族的big bro~~~佢好好人架~~仲時時幫助d new member tim ga
你做助理啊... 叫他升你级啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 12:20 PM 發表

可以。。看到时怎样咯。。哈哈。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 12:21 PM 發表

她已经是队长啦。哈哈。不用你担心啊。
原帖由 hendytiu 於 2008-10-9 12:24 PM 發表

她已经是队长啦。哈哈。不用你担心啊。
你们有几个级别啊
原帖由 mickeybblim 於 9/10/2008 12:21 發表

i'm a little captain ~~仲有多重身份....在dick dick post打工....part-time at here.....照顧小輝...仲有....
山棻爺爺 is so popular here
every family wants him

原帖由 mickeybblim 於 9/10/2008 12:20 發表

wahahaha~~跟住再退出少林...再加入其他family......... ......好忙
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 12:25 PM 發表

你们有几个级别啊
☠主脑☠ : hendytiu
☠暗部首领 : how2109, wayne7
☠暗部军师 : , 1=1---------这个职位不容易升。。要很大的能力才能胜任。。
☠暗部队长 : Glenhew, silverkent, wongjj---->她是这个的位置。。

你也是第四个职位吧。
原帖由 blueocean 於 2008-10-9 12:29 PM 發表
山棻爺爺 is so popular here
every family wants him
........你殺出嚟嘅