返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 8/10/2008 13:55 發表

山菜爺爺  =   生菜爺爺    ...........  中意食生菜
我剛才無主意到tim~~~wahahaha
原帖由 DOBI 於 2008-10-8 02:00 PM 發表

小白單身俱樂部....DICKSON....  
去小白單身俱樂部嗎? 會有$$$$
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-8 01:55 PM 發表
請問.........................
閱讀權限點先可以升.
有無咩版可以有TVB(元)拿
e.g game or 出 post
thx.........
go there see see 新手提問及教學區

http://www.tvbnow.com/forum-67-1.html
原帖由 DOBI 於 8/10/2008 14:00 發表

小白單身俱樂部....DICKSON....  
#6500 at here also have $500,000 獎金ga
午飯完了
回post 可能會慢點..因工作中
請見諒......................
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-8 02:01 PM 發表

去小白單身俱樂部嗎? 會有$$$$
係呀........金樓係6?33咁呀......碰下運氣啦
原帖由 DOBI 於 2008-10-8 02:05 PM 發表

係呀........金樓係6?33咁呀......碰下運氣啦
這我就轉去個邊好了............
原帖由 山棻爺爺 於 8/10/2008 14:04 發表
午飯完了
回post 可能會慢點..因工作中
請見諒......................
工作中也可以吹水
原帖由 山棻爺爺 於 8/10/2008 14:07 發表

這我就轉去個邊好了............
dobi rob my big big bro customer ma
原帖由 wongjj 於 2008-10-8 02:09 PM 發表

dobi rob my big big bro customer ma
儍啦係...........佢怕醜啫
唔太明你們阿.....
在這吹水都ok啦
不去小白個邊.....ok?
分慢慢來吧...................
原帖由 DOBI 於 8/10/2008 14:16 發表

but i can't see him at here & boss post bor...
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-8 02:18 PM 發表
唔太明你們阿.....
在這吹水都ok啦
不去小白個邊.....ok?
分慢慢來吧...................
你怕醜
原帖由 DOBI 於 2008-10-8 02:16 PM 發表

怕醜仔............
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-8 02:25 PM 發表

怕醜仔............
你不是怕醜仔 .................................................是怕醜亞伯