返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-10-4 12:25 AM 發表

迟点再向你请教。。。
依架我要闪啦。。
一88啦衰豬
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 h2o 於 2008-10-4 12:25 AM 發表
喂喂~~各位~...我有事宣佈啊
咩事啊3弟?
原帖由 yicno 於 2008-10-4 12:24 AM 發表
去训教啦~!各位晚安~!
88 la yinco~~~
水弟到底有咩事啊?唔同你要结婚?
我已經係度搵到人做"阿水嫂"啦........
你地以後都唔好打佢主意啊....如果唔係我就殺
呢個人就係........ blue cloud......藍云.........
唔好問點解.............................我唔會答
原帖由 h2o 於 2008-10-4 12:33 AM 發表
呢個人就係........ blue cloud......藍云.........
唔好問點解.............................我唔會答:oni ...
恭喜你啦。。
咁我咪没得玩锡锡咯。。
講完..........
你地想笑我就笑啦 我ready好啦............
原帖由 h2o 於 2008-10-4 12:35 AM 發表
点解要笑你啊??
原帖由 h2o 於 2008-10-4 12:33 AM 發表
唔好問點解.............................我唔會答:oni ...
放心啦,勾二嫂係唔會有人做嘅 恭喜恭喜
原帖由 tingx2 於 2008-10-3 06:35 PM 發表

恭喜你啦。。
咁我咪没得玩锡锡咯。。
thanks...
唔玩啦...你同nicnic玩啦
原帖由 tingx2 於 2008-10-3 06:36 PM 發表

点解要笑你啊??
點知你地啊...
原帖由 h2o 於 2008-10-4 12:35 AM 發表
有咩咁好笑呀 一啲都唔好笑呀
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-3 06:36 PM 發表

放心啦,勾二嫂係唔會有人做嘅 恭喜恭喜
好兄弟
你都已經有miki啦... be careful a....
原帖由 h2o 於 2008-10-4 12:36 AM 發表

thanks...
唔玩啦...你同nicnic玩啦
唔要同他玩。。闹紧他。。
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-3 06:37 PM 發表

有咩咁好笑呀 一啲都唔好笑呀
唔知leh...
我仲以為你地會笑我地兩個收收埋埋添...