返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-4 12:20 AM 發表

其实系我想问架
算啦。。
我唔理你。。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-4 12:20 AM 發表

可能你有其他野要教我啊。。
咁你想學D咩sin
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 蓝云 於 2008-10-4 12:20 AM 發表

不是啊。。。我以为是1000楼啊。。。。
說說笑而已
我可以把奖金分给大家。。可是我不会。。你们教我啊??
去训教啦~!各位晚安~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
喂喂~~各位~...我有事宣佈啊
原帖由 yicno 於 2008-10-4 12:21 AM 發表
多谢---〉〉ricky , 小猪 , nicnic , cat cat ,蓝云 多谢你们的参加!
http://i410.photobucket.com/albums/pp186/yicno/baby3.jpg" border="0">
下次我要中國娃娃
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 12:22 AM 發表

咁你想學D咩sin
迟点再向你请教。。。
依架我要闪啦。。
原帖由 蓝云 於 2008-10-4 12:23 AM 發表
我哋講笑咋,千奇唔好 比我..........................
原帖由 蓝云 於 2008-10-4 12:23 AM 發表
你呢度就可以架啦。。http://www3.tvbnow.com/memcp.php?action=credits
原帖由 h2o 於 2008-10-4 12:25 AM 發表
听埋先!有事啊?水兄
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 h2o 於 2008-10-4 12:25 AM 發表
亞水,咩事
原帖由 tingx2 於 2008-10-4 12:22 AM 發表

算啦。。
我唔理你。。。
你唔好唔理我啊
水仔,你有么要讲啊。。
快点。。我要闪啦。。
原帖由 yicno 於 2008-10-4 12:24 AM 發表
去训教啦~!各位晚安~!
再见喇楼主~