返回列表 回復 發帖
原帖由 edwin10 於 2008-9-27 11:11 AM 發表

阿婆 n wongjj有伴了
阿婆是谁?他们也是住这里吗?
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-27 09:51 AM 發表
今日无出街吗
你问我啊。。?
我要出去了~!
等下回来再跟大家问安!
原帖由 edwin10 於 2008-9-27 11:11 AM 發表

阿婆 n wongjj有伴了
是不是在讲我啊.....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-27 11:30 AM 發表

你问我啊。。?
你要做工架...
原帖由 yicno 於 2008-9-27 11:42 AM 發表
我要出去了~!
等下回来再跟大家问安!
早起早回啦...

我回来了!

大家下午好!午安吖!
甘快啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-27 03:10 PM 發表
甘快啊...
系啊~近日都好累!所以谜早去早回啰!
原帖由 yicno 於 2008-9-27 03:22 PM 發表

系啊~近日都好累!所以谜早去早回啰!
你没去抢奖金楼啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-27 04:49 PM 發表

你没去抢奖金楼啊
哪里哪里?还有吗?
原帖由 yicno 於 2008-9-27 05:10 PM 發表
哪里哪里?还有吗?
刚刚爆咗...在我度30500楼 100万奖金,不过31000楼都有100万奖金
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-27 05:23 PM 發表

刚刚爆咗...在我度30500楼 100万奖金,不过31000楼都有100万奖金
mickey你真系好有钱,羡慕死我啦~!等等我去爆你的金楼。
我刚加入成人4仔家族希望大家多多支持小弟啊~~ 本人经常系成人区道发帖。大家都系志同道合噶同志哈哈哈~~~
原帖由 c.e 於 2008-9-27 08:42 PM 發表
我刚加入成人4仔家族希望大家多多支持小弟啊~~ 本人经常系成人区道发帖。大家都系志同道合噶同志哈哈哈~~~
嗨~!你好吖!欢迎光临本论坛,本家族!多地上来这里吹水啦~!