返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-10-1 12:28 AM 發表
我也来看看
你也是一样和我轮班!哈哈!我要去睡觉啰!睡四个钟,明早再聊!^^
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
早晨啊yicno~!
大家早晨啊!入来坐下,有人在吗?
原帖由 walala 於 2008-10-1 00:28 發表
我也来看看
啦啦看什么
yicno不在吗? 又话早上会在的!
原来在这里挂机~!
今日系马来人过年的假期!希望大家新年快乐!
今天出了一部马来西亚十几年来的大制作粤语连续剧。大家有时间记得去支持一下喔~!
4仔们...有无睇个部9月18号上画的那部戏啊???
感觉点啊。
原帖由 rockyguo 於 2008-10-1 12:44 PM 發表
4仔们...有无睇个部9月18号上画的那部戏啊???
感觉点啊。
你讲紧边一部戏吖?有唔有忧戏名的啊?
原帖由 syu 於 2008-10-1 07:22 AM 發表
yicno不在吗? 又话早上会在的!
原来在这里挂机~!
昨日唔得闲去爆金楼!今日早上要做工!今日差地地迟到!
原帖由 syu 於 2008-10-1 07:36 AM 發表
今天出了一部马来西亚十几年来的大制作粤语连续剧。大家有时间记得去支持一下喔~!
片名系唔系叫做我主风云!讲到这一部戏,有一首尾段主题曲几好听!连续剧我就没去睇。不过都会支持支持的!

原帖由 yicno 於 2008-10-1 08:32 PM 發表

你讲紧边一部戏吖?有唔有忧戏名的啊?
金瓶梅啊.....不是吹是HK今年最出色的一部限制级片么
原帖由 rockyguo 於 2008-10-2 12:40 AM 發表

金瓶梅啊.....不是吹是HK今年最出色的一部限制级片么
金瓶梅,我喜欢喔~!请问一下谁做的啊?在那里有得download呢?
原帖由 yicno 於 2008-10-2 04:38 AM 發表
金瓶梅,我喜欢喔~!请问一下谁做的啊?在那里有得download呢?
哇!你去下载哦!
yicno早晨!大家早晨啊!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-2 05:33 AM 發表

哇!你去下载哦!
你知道那里有吗? 好想睇睇!
原帖由 syu 於 2008-10-1 07:36 AM 發表
叫乜野名呀? 我唔知識唔識呢!