返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-8-20 11:49 PM 發表

干嘛你酱x的,他在说着我啦。。。。。。
不是喔。。 他是回应我的帖子。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-20 11:49 PM 發表

不怕!! 他只是写4个字。。 你多他1个。。。
是喔。。

他灌水啦!!!
原帖由 tingx2 於 2008-8-20 11:54 PM 發表

对,他回应你是说我喝水啦。。唉。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-20 11:49 PM 發表

干嘛你酱x的,他在说着我啦。。。。。。
那位仁兄是讲你还是 tingx2?
原帖由 mun2 於 2008-8-20 11:57 PM 發表

他看到我的灌水贴,所以回应他,也即是说我喝水咯
那位仁兄呢? 的个讲字!!
唉........又搞到大家咁无瘾! 对唔住呀!
原帖由 cck_my 於 2008-8-21 12:07 AM 發表
唉........又搞到大家咁无瘾! 对唔住呀!
点算好?你一出现全世界走晒??
原帖由 wlt1110 於 2008-8-20 11:47 PM 發表

我哪里有灌水啊,我在踩他,所以加一些icon而已罢了嘛,有不对吗
哈。。哈。你有灌水???在边??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-20 11:54 PM 發表

哈。。哈。。回你帖的是我啦。。你看清楚啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-20 11:57 PM 發表

是讲紧你的曼联仔咯。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-21 09:30 AM 發表

点算好?你一出现全世界走晒??
哗。。一针见血。。

回應 wk.hoo 第 502 篇文章

係呀, 仲未止呀!
原帖由 cck_my 於 2008-8-21 12:28 PM 發表
係呀, 仲未止呀!
唉。。。点算好。。。去医院拿牌仔看医生啦。
原帖由 cck_my 於 2008-8-21 12:28 PM 發表
係呀, 仲未止呀!
算啦。。。

你要时时出现嘛 。。。
请不要一出现就吓死人啦。。。。