返回列表 回復 發帖
原帖由 devil2007 於 2008-8-18 02:26 PM 發表
又爆樽。。。。。
是啊。。你没看到我戴住顶帽出现架。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回應 mun2 第 186 篇文章

什么型偶像啊

回應 wk.hoo 第 189 篇文章

您果頂帽﹐爆杯都頂唔住啦﹐仲爆樽??
原帖由 devil2007 於 2008-8-18 02:37 PM 發表
您果頂帽﹐爆杯都頂唔住啦﹐仲爆樽??
哈。哈。。都有层布隔住没咁伤咯。。
原帖由 miki1012 於 2008-8-18 02:30 PM 發表
什么型偶像啊
钟意饮牛奶的偶像。。
拍照时刚刚喷水器喷水.... 拍到有水点..........
珍惜四人帮。。。
嘩, 又有新相睇~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
有什麼"八"的話題!!?
原帖由 cammy8080 於 2008-8-18 03:12 PM 發表

阿2哥哥...我同你一樣看唔明????
bebe你来啦。。去左边啊。。。你就要翻工架啦。。。

以后就没咩机会见到你了。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-18 03:15 PM 發表
有什麼"八"的話題!!?
哦。。讲紧鸡仔饼你咯。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-18 03:19 PM 發表

阿2哥哥....唔係無咩機會見到我

我係會好晏同上嚟時間短咗...

不過我一星期放兩日假架
哦。。有一日我地可以遇见的。。我这度的星期一。。你个度的星期日。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-18 03:21 PM 發表

咦....係喎....唔講都無留意
哈。。哈。我手上仲有几张单人照架。。不过,迟D才会放上来。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-18 03:25 PM 發表

你話"有一日我地可以遇見"仲以為你話過嚟添......你星期一唔使返工
哈。。哈。。是啊。。就是星期一没返工。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 03:17 PM 發表
哦。。讲紧鸡仔饼你咯。。
噢.....鸡仔饼...馬來亞有這種餅出售??
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 03:23 PM 發表
哈。。哈。我手上仲有几张单人照架。。不过,迟D才会放上来。。
要"正面"望住架~