返回列表 回復 發帖
原帖由 jclai 於 2008-8-19 12:40 PM 發表

开一个变态的贴。。
被人sm我?不要!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 12:05 PM 發表

噢噢噢。。哈。。哈。。你这D就是叫斯文的外表。。渴求放任欲望的样板呢??
你说的是哪种欲望呢??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-19 12:42 PM 發表

被人sm我?不要!
叫金仔。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 2008-8-19 12:45 PM 發表

叫金仔。。
你去找找他吧!大石压死蟹啊!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-19 12:34 PM 發表

变态好啊!被捅的人会感到兴奋!
噢噢噢。。。小白。。你。。你搞开这味架。。。哈。。哈。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 12:50 PM 發表

你现在才知道。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 12:50 PM 發表

不过我是自捅啦!你要我帮你吗?
原帖由 jclai 於 2008-8-19 12:57 PM 發表

你现在才知道。。
哈。。哈。。你唔讲我真是唔知喎。。
原帖由 jclai 於 2008-8-19 12:57 PM 發表

你现在才知道。。
哈。。哈。。咁他是趴住的。。定是企住架??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-19 01:00 PM 發表

不过我是自捅啦!你要我帮你吗?
哈。。哈。。多谢先啦。。。唔驶啦。。。哈。。哈。我自己可以搞掂。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 01:01 PM 發表

哈。。哈。。你唔讲我真是唔知喎。。
你来试一试。。就知道
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 01:02 PM 發表

怎样都可以!你要吗?一起玩?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 01:02 PM 發表

他在半空中。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 01:03 PM 發表

哈。。哈。。多谢先啦。。。唔驶啦。。。哈。。哈。我自己可以搞掂。。
有人帮比较好
原帖由 jclai 於 2008-8-19 01:08 PM 發表

有人帮比较好
哈。。哈,。。咁你地慢慢通沟啦。。我唔阻你地啦。。