返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-19 08:36 AM 發表
还是要捅屎眼呢?
咁变态?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 11:25 PM 發表

哈。。哈。。知道就好了。。知道就好了。。唔好讲。。真是唔好讲啊。。
等待着靓女的出现。。。
我钟意绑着,然后滴蜡,然后实施10大酷刑。。。哈哈
原帖由 mun2 於 2008-8-19 12:54 AM 發表

这样神圣的任务。。。   。。。 你想谁人做??
哈。。哈。。算啦。。。D衰野抹左去啦。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-19 01:52 AM 發表

可以揾我,我最乐意帮人架!!
哦。。唔好讲你是要发泄你的特殊喜好。。

回應 wk.hoo 第 270 篇文章

啊2,下个月我落去住你度。。你准备下。。哈哈
原帖由 tingx2 於 2008-8-19 01:56 AM 發表

我酱斯文不会爆你樽的。。。。
应该会想个好桥慢慢优待你。。。
噢噢噢。。哈。。哈。。你这D就是叫斯文的外表。。渴求放任欲望的样板呢??
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-19 02:53 AM 發表
滴蜡还是扎上来狂鞭啊......
哗吓。。原来金仔玩到咁尽架。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 12:05 PM 發表

噢噢噢。。哈。。哈。。你这D就是叫斯文的外表。。渴求放任欲望的样板呢??
你酱直接折穿我好meh??
原帖由 tingx2 於 2008-8-19 12:20 PM 發表

你酱直接折穿我好meh??
聚会个日。。看到你同mun2咁饿。。就知你地的欲望几咁强烈啦。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-19 09:03 AM 發表

咁变态?
变态好啊!被捅的人会感到兴奋!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-19 12:02 PM 發表
啊2,下个月我落去住你度。。你准备下。。哈哈
一起来..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-19 12:35 PM 發表

一起来..
你会不会来。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-19 12:34 PM 發表

变态好啊!被捅的人会感到兴奋!
开一个变态的贴。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-19 12:35 PM 發表

一起来..
我也要去!婆婆收留我吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~