返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:29 PM 發表

我是男人 少煮~~~
邊個話男人會少煮...大把廚師都係男人啦...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-11-18 03:28 PM 發表
佢是說我隻眼會凸嗎...??哈哈
我同樓上位仁兄say
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:30 PM 發表

我同樓上位仁兄say
佢好搞笑...一入黎話咩眼大係好,,,但唔好凸,,,都唔知咩意思...
原帖由 yiyianki 於 2008-11-18 03:30 PM 發表
邊個話男人會少煮...大把廚師都係男人啦...
i say at home~~~
原帖由 yiyianki 於 2008-11-18 03:31 PM 發表
佢好搞笑...一入黎話咩眼大係好,,,但唔好凸,,,都唔知咩意思...
i think he say the ICON~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:33 PM 發表

i say at home~~~
你咪仲好,,,有人煮埋比你食...唔洗郁,,,,我都想...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:33 PM 發表

i think he say the ICON~~~
哈哈....咁呢隻 → 的確又幾大同幾凸既,,,
原帖由 yiyianki 於 2008-11-18 03:33 PM 發表
你咪仲好,,,有人煮埋比你食...唔洗郁,,,,我都想...
但好難食架
原帖由 yiyianki 於 2008-11-18 03:34 PM 發表
哈哈....咁呢隻 → 的確又幾大同幾凸既,,,
乜有凸咩
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:36 PM 發表

但好難食架
唔係掛...??太清唔岩你咋...??你喜歡濃味一點...??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:37 PM 發表

乜有凸咩
隻眼仲大過塊面...咁仲唔係凸..??
原帖由 yiyianki 於 2008-11-18 03:37 PM 發表
唔係掛...??太清唔岩你咋...??你喜歡濃味一點...??
mama無心機煮嘢......所以.......
原帖由 yiyianki 於 2008-11-18 03:37 PM 發表
隻眼仲大過塊面...咁仲唔係凸..??
係大啫
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:41 PM 發表

mama無心機煮嘢......所以.......
o..咁唔怪得啦,,,冇心機煮就煮唔到好送...
不過總好過食外賣啦,,,
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:42 PM 發表

係大啫
大得誇張...哈哈