返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 08:43 PM 發表

煮咗飯俾......佢哋食啦?!
食完了...7點吃飯的...你呢....吃了沒有....???
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-11-17 08:47 PM 發表
食完了...7點吃飯的...你呢....吃了沒有....???
still wait eat中......
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 08:51 PM 發表

still wait eat中......
有咩食呀今晚..???
原帖由 yiyianki 於 2008-11-17 09:05 PM 發表
有咩食呀今晚..???
蒸雞肉,冬菇纳菜,生炒排骨和白飯...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 09:11 PM 發表

蒸雞肉,冬菇纳菜,生炒排骨和白飯...
幾好送咁啵....
原帖由 yiyianki 於 2008-11-17 10:07 PM 發表
幾好送咁啵....
有兩味好清架
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 10:10 PM 發表

有兩味好清架
清清地咪幾好....
原帖由 yiyianki 於 2008-11-17 10:16 PM 發表
清清地咪幾好....
咁你又煮咗乜好嘢呀?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 10:17 PM 發表

咁你又煮咗乜好嘢呀?
今日食番茄肉碎蛋,煎雞翼,同埋金菇牛肉卷,,,
原帖由 yiyianki 於 2008-11-17 10:18 PM 發表
今日食番茄肉碎蛋,煎雞翼,同埋金菇牛肉卷,,,
正過me好多呀!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
眼大就好
                  千其唔好凸!

乜你認為凸咩?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 10:22 PM 發表

正過me好多呀!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
哈哈...自己煮,,,想食咩就食咩,,,,
你都可以...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:24 PM 發表
乜你認為凸咩?
佢是說我隻眼會凸嗎...??哈哈
原帖由 yiyianki 於 2008-11-18 03:28 PM 發表
哈哈...自己煮,,,想食咩就食咩,,,,
你都可以...
我是男人 少煮~~~