返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-12-8 01:22 PM 發表
一頂返學既日子盲 慘慘慘.....冇一晚係有足夠既睡眠.....
咁星期日有得sleep ma?還是family day?
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
很久没进来5师妹的场站了.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 CC517 於 2008-12-9 12:20 AM 發表
蛙蛙 你好, 多謝你啊.
不用客氣啦~~~
尋日生日去左邊玩呀...???
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 qqbubu 於 2008-12-9 12:24 AM 發表

不是吧!这样来喋老豆。。。哈哈!
我都唔知點解....佢一向都唔鐘意個老豆....
可能個老豆成日順口開河...講過既野...答應過佢既野又唔做啦...
成日話買玩具比佢....又我個講字,,,,
話帶佢去食野...又係得個講字,,,,

我個女成日都話,,,媽媽話買就即刻買...
媽媽話帶我去街就真係帶我去...
爸爸成日唔同我玩...又唔理我....

可能個老豆成日都係得把口,,,又唔比d時間陪下佢...
所以就對個老豆咁衰囉...

你知啦...小朋友唔呃得架嘛....
一係就唔好應承佢....講左就一定要做...唔係小朋友就會記喺心度...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-9 07:12 AM 發表

咁星期日有得sleep ma?還是family day?
星期日晚就冇得訓...因為佢要返臬嘛第2朝....
但星期5-6就有覺好訓...第2朝唔洗返學,,,我唔洗咁早起身嘛,...卡卡
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-9 04:25 PM 發表
很久没进来5师妹的场站了.....
哈哈...金師兄...你頭像好強壯喎....
香港好凍呀....我一睇見你個頭像著咁少就即打冷震....哈哈
原帖由 yiyianki 於 2008-12-9 07:36 PM 發表
哈哈...金師兄...你頭像好強壯喎....
香港好凍呀....我一睇見你個頭像著咁少就即打冷震....哈哈
你是那一种打冷震.....?
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-9 07:39 PM 發表
你是那一种打冷震.....?
感覺到天氣咁凍...都唔著衫果種打冷震....哈哈
因為香港得十幾度咋,,,,你地果度就好啦....唔凍....我就最怕凍~~~
原帖由 yiyianki 於 2008-12-9 07:50 PM 發表
感覺到天氣咁凍...都唔著衫果種打冷震....哈哈
因為香港得十幾度咋,,,,你地果度就好啦....唔凍....我就最怕凍~~~
我还以为那种打冷震..... 我们这里这几天都凉凉的... 雨季到....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-9 07:55 PM 發表
我还以为那种打冷震..... 我们这里这几天都凉凉的... 雨季到....
哈哈...當然唔係你想像中果種打冷震啦...卡卡
雨季到,,,,涼涼地幾好丫...
不過落雨濕濕就唔多好了~~~
原帖由 yiyianki 於 2008-12-9 09:45 PM 發表
哈哈...當然唔係你想像中果種打冷震啦...卡卡
雨季到,,,,涼涼地幾好丫...
不過落雨濕濕就唔多好了~~~
哈哈... 5师妹好... 不愧是我们4人帮的弟子...
下毛毛雨我还喜欢... 最闭,下can都是大雨。(还闪大雷)
珍惜四人帮。。。
路过路过!!!
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 03:03 AM 發表
哈哈... 5师妹好... 不愧是我们4人帮的弟子...
下毛毛雨我还喜欢... 最闭,下can都是大雨。(还闪大雷)
大雨仲討厭.....門口都唔想出...
返工又迫住要出門口,,,真係激死人....
原帖由 zxc12344321 於 2008-12-10 11:22 AM 發表
路过路过!!!
hihi ~~~
原帖由 yiyianki 於 2008-12-10 02:32 PM 發表
大雨仲討厭.....門口都唔想出...
返工又迫住要出門口,,,真係激死人....
唉... 我这里才刚刚下了场大雨....
珍惜四人帮。。。