返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-11-6 09:57 PM 發表
hihi.....打後都會好少見了.....我好忙呀~~~~
潜水啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-7 12:36 AM 發表

潜水啊...
是的....打後會更忙....所以會好少時間上黎傾計...
有時留完言就要走了,,,,,,,,
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sos924 於 2008-11-7 12:35 AM 發表
唉~而家收工不定時~

又攰(仲攰過以前)...唔失蹤唔得啦
你做咩SD ffline meg 話你想買果條手巾仔呀...??
你要黎有咩用...???女仔野...

回應 yiyianki 第 4922 篇文章

好啦...留言给你
娃娃~早安阿~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-7 10:46 AM 發表
好啦...留言给你
哈哈,,,不過我會間唔中返黎幾次既...
原帖由 yicno 於 2008-11-7 10:47 AM 發表
娃娃~早安阿~!
早呀 yicno~~~
娃娃,很久不见哦!很挂住你咯!

回應 yiyianki 第 4926 篇文章

叫龟龟长驻E度...
原帖由 qqbubu 於 2008-11-7 10:58 PM 發表
娃娃,很久不见哦!很挂住你咯!
現在就見到啦....哈哈
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-8 11:08 AM 發表
叫龟龟长驻E度...
我都好少同佢有聯絡...大家各有各忙.......

回應 yiyianki 第 4931 篇文章

froggy     how r u
原帖由 Geai 於 2008-11-8 01:18 PM 發表
froggy     how r u
hihi Geai ~~~
吃了午飯未呀...??
推推推~~~~~~~~~
再推推~