返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-8-5 03:31 PM 發表

飲飲飲~~~ 大家為本司上市飲杯 !!!!
上了!!?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!

回應 wongjj 第 1249 篇文章

boss...ur cat drink beer ar....

原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 03:30 PM 發表

我.........

你問阿大啦!!
吓。。 点解问我啊。。。
原帖由 wongjj 於 2008-8-5 03:34 PM 發表

希望今晚有第二對誕生
系边个同边个哩。。

回應 cammy8080 第 1259 篇文章

alot singal at here .....!!!!!!
原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 03:36 PM 發表

你知嘅....快D幫我揾呀
咁啊。。。 我帮你留意下啦。。
原帖由 maui 於 2008-8-5 03:35 PM 發表
boss...ur cat drink beer ar....

呢隻係醉貓? 今朝有酒今朝醉, 失戀貓?
原帖由 maui 於 5/8/2008 15:33 發表
i'm not 靓仔 and no money, how 2 get
好多女生喜歡會煮食的男仔呢 !! 何況你是大才....因為自己唔洗煮
原帖由 wongjj 於 2008-8-5 03:31 PM 發表

飲飲飲~~~ 大家為本司上市飲杯 !!!!
恭喜恭喜。。。

原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 03:29 PM 發表
這些食物不是我帶嚟...係MAUI呀!!
是吗......?hehe..... 有野吃又有野喝.... 好啊......
珍惜四人帮。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 03:30 PM 發表

我.........

你問阿大啦!!
点解要问阿大.............?
珍惜四人帮。。。
刚刚同老婆影既相。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 15:39 發表

咁要睇實隻狗喇
haha...is a cat...
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-5 03:32 PM 發表

名花有主。。?
不知有没人要我这个老丙啧.....................
珍惜四人帮。。。
原帖由 maui 於 2008-8-5 03:33 PM 發表
i'm not 靓仔 and no money, how 2 get
哎.........悲阿.........同病相怜啊,好兄弟。
珍惜四人帮。。。