返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-7 08:37 AM 發表

今日你既股票升嚄。。。
好野, 我唔洗唉窮!
原帖由 wongjj 於 2008-8-7 09:03 AM 發表

我今日要佢漲停為目標
你估漲停賣唔賣好呢?我 keep 左你好多股, 如果你需要我放, please tell me.

原帖由 wongjj 於 2008-8-7 09:03 AM 發表

我今日要佢漲停為目標
如果漲停咗唔好卖。。听日再推过。。。
股票买嗮就放d股票出黎。。ok..
這裡變了股票討論~~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!

回應 sweet_cherie 第 1379 篇文章

讨论下少少。。
靓仔.. 靓女早晨..........
Hi~~ i'm back from dinner~~~
原帖由 manyiu 於 7/8/2008 09:36 發表

收到,  我開始昅住, 謝謝!
頭先有人send msg 比我 say sorry.....個名唔係#60的CEO....好奇怪....你有冇收到呀?

回應 wongjj 第 1383 篇文章

冇收到....wor...!!!!
原帖由 manyiu 於 7/8/2008 09:39 發表

你估漲停賣唔賣好呢?我 keep 左你好多股, 如果你需要我放, please tell me.
UM....我的目標只是漲停~~如何你等$$洗可放D~~ 我抽資通知你入番平貨咪得law ~~我注資前都通知你~~

回應 wongjj 第 1385 篇文章

boss when u will注資 ar..????
原帖由 wongjj 於 2008-8-7 11:00 AM 發表

頭先有人send msg 比我 say sorry.....個名唔係#60的CEO....好奇怪....你有冇收到呀?
冇收到呀, 點解唔係#60? 我今日成日都賣唔到, (跌停) 唉!
原帖由 wongjj 於 2008-8-7 11:06 AM 發表

UM....我的目標只是漲停~~如何你等$$洗可放D~~ 我抽資通知你入番平貨咪得law ~~我注資前都通知你~~
May I know also?
原帖由 maui 於 7/8/2008 11:08 發表
boss when u will注資 ar..????
我想等我推高多d先~起碼推多幾天lor~~

放心我一定通知你同manyiu~~
原帖由 maui 於 7/8/2008 11:02 發表
冇收到....wor...!!!!
youyang123?!! which company lei?