返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 6/8/2008 15:08 發表

大嫂不要气。。。

不刚就买其他的。。。。
...人善被人欺.....不能再忍
原帖由 wongjj 於 2008-8-6 03:16 PM 發表

Actually 我只買了5000股...脹面仲有賺....但佢好似吸血鬼...唔吸會死咁.....我極之不滿佢的行為...manyiu~~一齊罵吧~~~
鬧左啦! 真係冇佢符, 最多唔再幫襯佢! Actually, 行為唔夠大方囉!
原帖由 manyiu 於 6/8/2008 15:33 發表

鬧左啦! 真係冇佢符, 最多唔再幫襯佢! Actually, 行為唔夠大方囉!
佢再唔升我再鬧~~~KEEP 住佢上版頂~~~ 總之要"舌"忿
原帖由 wongjj 於 2008-8-6 03:40 PM 發表

佢再唔升我再鬧~~~KEEP 住佢上版頂~~~ 總之要"舌"忿
咁佢個名咪唔只好 紅, 仲可能會 "臭" 喎!
原帖由 wongjj 於 2008-8-6 03:40 PM 發表

d咁既人唔嗮理佢咁多架啦。。闹佢浪费d口水。。
唔好喊啦........妳仲有老公......又有老公比錢妳駛
唔好傷心啦......老公快D噃老婆仔....比多D錢佢
行街買衫去旅行.....買多兩隻狗狗貓貓玩啦.....

JJ, 你點睇到 #60 抽資嫁, 好唔好話我知, 等我幫手留意!
原帖由 manyiu 於 7/8/2008 05:46 發表

JJ, 你點睇到 #60 抽資嫁, 好唔好話我知, 等我幫手留意!
Hihi~~manyiu~~我剛帶完我家的小JJ去beach~~

我是看 "股市實時新聞"報道的.....
老婆~~~早晨
原帖由 ckhooi74 於 7/8/2008 08:34 發表
老婆~~~早晨
老公~~
原帖由 wongjj 於 2008-8-7 08:36 AM 發表

老公~~
今日你既股票升嚄。。。
原帖由 ckhooi74 於 7/8/2008 08:37 發表

今日你既股票升嚄。。。
.....有人幫我~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-7 08:37 AM 發表

今日你既股票升嚄。。。
可以把它炒高。。
原帖由 jclai 於 7/8/2008 08:41 發表

可以把它炒高。。
我今日要佢漲停為目標
原帖由 wongjj 於 2008-8-7 08:31 AM 發表

Hihi~~manyiu~~我剛帶完我家的小JJ去beach~~

我是看 "股市實時新聞"報道的.....
收到,  我開始昅住, 謝謝!