返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-28 12:45 PM 發表

放心啦...

家族: 富家豪族 - 富家子弟

你岩岩加入咋...迟D你就会变咗有$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$人辈出
唉, 你5知架la, 我好大頭蝦架, 上次家族出糧都竟然miss 左......

真係冇咩信心識到d 傳統d 既女仔r......
阿婆走得快, 一定好世界!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-28 12:45 PM 發表

放心啦...

家族: 富家豪族 - 富家子弟

你岩岩加入咋...迟D你就会变咗有$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$人辈出
你ヌ知佢啱啱加入嘅.................
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 12:47 PM 發表

你有樣有身形咪得LOOOOOOOO  
最弊就係咩都冇, 得條士啤太......

遲d 有機會po d 相上黎你就知架la....... 
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-28 12:51 PM 發表

唉, 你5知架la, 我好大頭蝦架, 上次家族出糧都竟然miss 左......

真係冇咩信心識到d 傳統d 既女仔r...... ...
仲要报道架..不是直接bank in我地户口啊

不好咁灰心啦...HK女仔有D都好好nice 不过难找少少啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-28 12:53 PM 發表

最弊就係咩都冇, 得條士啤太......

遲d 有機會po d 相上黎你就知架la....... 
我見過你背脊啦............HAHAHA
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 12:51 PM 發表

你ヌ知佢啱啱加入嘅.................  
我醒目架

你睇mei 6  ----->>>註冊: 2008-9-17      

不是讲岩岩加入啊
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-28 12:51 PM 發表

真係冇咩信心識到d 傳統d 既女仔r...... ...
唔係掛.....要傳統嘅女仔......
有呀.....即刻有一個.......就係靚婆婆好傳统架又夠古老......你問下佢好唔好........不過靚婆婆好多人追架............
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-28 01:06 PM 發表

我醒目架

你睇mei 6  ----->>>註冊: 2008-9-17      

不是讲岩岩加入啊
我以為你知佢幾時加入富家豪族添.......咁都知
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 12:50 PM 發表

人哋通常加花奶架................丙
如果唔夠甜先再落奶或者沙糖架.......  
下次試o下先! 

無端端變左r 丙? 我有名架, 叫mei 6! 5係r 丙! 
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-28 01:02 PM 發表

仲要报道架..不是直接bank in我地户口啊

不好咁灰心啦...HK女仔有D都好好nice 不过难找少少啊
少林係直接過戶架? 

有就有既, 可惜我估佢5知我對佢有好感......

佢係我到現時為止(60幾年)所識既最好一個女仔, 但佢有好多男仔追架...... 
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 01:03 PM 發表

我見過你背脊啦............HAHAHA
有甘既樹? 點解我對你一d 印象都冇既! 

死la, 思覺失調又發作, 醫生,醫生, 5打針得5得r......   
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 01:11 PM 發表

我以為你知佢幾時加入富家豪族添.......咁都知  
我又不是版猪
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-28 01:20 PM 發表

少林係直接過戶架? 

有就有既, 可惜我估佢5知我對佢有好感......

佢係我到現時為止(60幾年)所識既最好一個女仔, 但佢有好多男仔追架......  ...
是啊...     少林直接入户口架,一个月出2次粮

你追人追到60几年啦...

好长情啊....
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 01:09 PM 發表

唔係掛.....要傳統嘅女仔......
有呀.....即刻有一個.......就係靚婆婆好傳统架又夠古老......你問下佢好唔好........不過靚婆婆好多人追架............  ...
hahaha, mickey 妹甘多人追, 我諗未埋到條隊就俾人踩死左la! 

我識左1個女仔都好耐架la, 佢又善良, 又nice, 又聰明, 又靚(我覺得), 完全得得地, 不過當然都有缺點la, 等我搵o下有冇佢d 相post 俾你地睇o下! 
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-28 01:28 PM 發表

是啊...     少林直接入户口架,一个月出2次粮

你追人追到60几年啦...

好长情啊....
係好既女仔600年我都追r! 
可惜e + d 女仔5buy 呢套呢!   

講心不如講金, 愛情同面包, 你選邊樣r?