返回列表 回復 發帖
原帖由 rockyguo 於 2008-10-28 03:12 PM 發表

好好同婆婆msn啦....
又拉我落水啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-28 03:08 PM 發表

最好la, 你既idea 好寶貴架! 
多咗几页架...E+无咩时间回复架
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 rockyguo 於 2008-10-28 03:10 PM 發表

别装啊。。。。
我大把人追セ你唔知咩.....
你唔底得之嘛......
Mickey 妹, e 個係小弟既msn:

[email protected]  

仲有我都想add 大家r, 但係tvb e 度個msn icon 禁親都叫我register...... 
阿婆走得快, 一定好世界!
原帖由 rockyguo 於 2008-10-28 03:10 PM 發表

你快点sell 你的男朋友出来啦
底調D.....唔好咁揚......嚇嚫人架
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-28 03:10 PM 發表
由于我的意见,不想公开化..我msn同你倾
公開啦....... 比D細學下嘢啦........
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 03:17 PM 發表

我大把人追セ你唔知咩.....
你唔底得之嘛......   
得鬼闲唔底得你哦.....你无虐待你的恶男朋友添啊。。担心ing
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 03:19 PM 發表

公開啦....... 比D細學下嘢啦........  
赞成
原帖由 manyiu 於 2008-10-28 03:13 PM 發表

俾 JJ 轉行?
有セ好諗頭..................
原帖由 rockyguo 於 2008-10-28 03:20 PM 發表

得鬼闲唔底得你哦.....你无虐待你的恶男朋友添啊。。担心ing
我男友仔識整蛋糕&曲奇餅架......好勁呀......
男仔識整餅........迷死人呀
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-28 03:10 PM 發表
你msn 係咩r?
阿婆走得快, 一定好世界!
原帖由 rockyguo 於 2008-10-28 03:20 PM 發表

赞成
咁你之前ヌ叫佢哋MSN...............
原帖由 mickeybblim 於 28/10/2008 15:10 發表
ok ~~but can i put ur final idea on my first page too?~~~
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 03:24 PM 發表

我男友仔識整蛋糕&曲奇餅架......好勁呀......
男仔識整餅........迷死人呀  
晒死距啦。。。。

我乜都5识,只识得吃..和玩和学习。。。
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-28 03:24 PM 發表

你msn 係咩r?
喺到傾.....唔好MSN......走晒冇人喺到玩.......