返回列表 回復 發帖
原帖由 Geai 於 2008-10-28 11:58 AM 發表
r u up for the job
我有男朋友仔啦
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 11:54 AM 發表

你問得好有趣
hihi, 點稱呼? 

我叫mei 6!

我只係講事實姐, 人又老, $$$又冇, mei 6 又飲5到......    
阿婆走得快, 一定好世界!
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-28 12:03 PM 發表

hihi, 點稱呼? 

我叫mei 6!

我只係講事實姐, 人又老, $$$又冇, mei 6 又飲5到......    
你係美國冇美6咩
原帖由 wongjj 於 2008-10-28 10:33 AM 發表

hi~~nicnic~~y 跟住 my fai fai ar
WONGJJ.......我有男朋友仔嘞.......YEAHHHHHHHHHHHHHHH
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 12:00 PM 發表

我有男朋友仔啦  
甘有冇d 單身姊妹介紹o下r ? 
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 12:00 PM 發表

我有男朋友仔啦  
论坛定现实的先
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 12:08 PM 發表

你係美國冇美6咩
e, 你係邊度r e +? 我地之前傾過計架拿? 我叫你dobi 得ma  

5係, 但始終冇茶餐廳d uncle 沖得甘正! 5知佢地有d 咩橋妙? 
原帖由 rockyguo 於 2008-10-28 12:17 PM 發表

论坛定现实的先
你係咪笑我先.......セ我而加好差咩
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-28 12:15 PM 發表

甘有冇d 單身姊妹介紹o下r ? 
而加未有.......幫你留意下.......有就即刻PM你
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-28 12:20 PM 發表

e, 你係邊度r e +? 我地之前傾過計架拿? 我叫你dobi 得ma  

5係, 但始終冇茶餐廳d uncle 沖得甘正! 5知佢地有d 咩橋妙?  ...
多花奶呀.......................亞丙......唔係練奶OK
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 12:27 PM 發表

而加未有.......幫你留意下.......有就即刻PM你
甘係架la wor! 拜託你la, 等你好消息!  

不過e + d 女仔都好現實, 見到好似我e d 窮仔就no $$$ no talk.....  
原帖由 DOBI 於 2008-10-28 12:28 PM 發表

多花奶呀.......................亞丙......唔係練奶OK  
係咩? 落練奶5好?  
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-28 12:39 PM 發表

不過e + d 女仔都好現實, 見到好似我e d 窮仔就no $$$ no talk.....   ...
放心啦...

家族: 富家豪族 - 富家子弟

你岩岩加入咋...迟D你就会变咗有$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$人辈出
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-28 12:39 PM 發表

不過e + d 女仔都好現實, 見到好似我e d 窮仔就no $$$ no talk.....   ...
你有樣有身形咪得LOOOOOOOO
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-28 12:40 PM 發表

係咩? 落練奶5好?  
人哋通常加花奶架................丙
如果唔夠甜先再落奶或者沙糖架.......