返回列表 回復 發帖
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 12:09 PM 發表
hahahaha 甘就掂啦 !

諗番個得得地既名先.....

叫咩好呢? 有冇好idea??
咁叫"得得地"啦! 佢好可愛嫁!
原帖由 rrliew 於 2008-9-18 11:46 AM 發表

thank pig
give u back 1 kiss
快D訓覺啦! 如果唔係 豬豬 會收番個香吻嫁!
仲有我睇到第一頁有6個名, 但係仲有冇其他幫仔/女 呢?

好似得輝哥1個型男渣波, 其他都係索女!
原帖由 cck_my 於 2008-9-18 12:05 PM 發表

張pic在: http://www.tvbnow.com/thread-224429-1-2.html
CCK, thank you! 我見到好多bleach 既pic 呀!!!!!!

另外你果個係咩漫畫入面架?

回應 nestlemilo 第 4831 篇文章

应该係, 係兄弟帮龙头揾返黎既!
又有金金.....
唔話我知......
係咪想死.......
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 12:12 PM 發表
仲有我睇到第一頁有6個名, 但係仲有冇其他幫仔/女 呢?

好似得輝哥1個型男渣波, 其他都係索女!
没啦。。 仲有3个大佬同几个师兄架。。。
女仔都有架。。。
我依架唔得闲。。你有么事就pm或msn我啦。。。
原帖由 manyiu 於 2008-9-18 12:12 PM 發表

快D訓覺啦! 如果唔係 豬豬 會收番個香吻嫁!
哈哈。。 manyiu真是知我的心意。。
原帖由 DOBI 於 2008-9-18 12:22 PM 發表
又有金金.....
唔話我知......
係咪想死.......
我哪儿也有奖金阿!又不见你去抢!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 manyiu 於 2008-9-18 12:10 PM 發表

咁叫"得得地"啦! 佢好可愛嫁!
manyiu 中意睇陳豪?

諗到個叫雜神, 得得地個名都唔錯! 
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-18 12:26 PM 發表
我哪儿也有奖金阿!又不见你去抢!
你個金金...後日....大後日......大大後曰都未到啦......駛咁急...
屎就急
原帖由 DOBI 於 2008-9-18 12:22 PM 發表
又有金金.....
唔話我知......
係咪想死.......
打朝呼先

dobi 你好! 

女仔人家唔好甘.........惡呀!
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 12:33 PM 發表

打朝呼先

dobi 你好! 

女仔人家唔好甘.........惡呀!
吓....吓... 吓......亞セ哥哥......你真係第一日識我..........
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 12:29 PM 發表

manyiu 中意睇陳豪?

諗到個叫雜神, 得得地個名都唔錯!
你點知我中意睇陳豪嫁! 哈!

回應 nestlemilo 第 4839 篇文章

she is very sweet little girl