返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-9-18 11:38 AM 發表

唔要啊。。
唔係甘大整古呀? 岩岩加入渣,, 

甘快就o黎用甘熱烈既儀式歡迎我????

我暈啦....
原帖由 rrliew 於 2008-9-18 11:35 AM 發表

sweet dream can see pig
bye pig
给你一个飞吻
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 11:35 AM 發表

rr,你咁好人帮我自我介绍啊?
应该是 ting2=pig=babi=肥猪=飞天肥猪...哈哈哈。。
婷婷, 你係屬猪o架?
定好中意飞天少女朱士丁? [/quote]
唔是啊。。 是飞天肥猪啊。。 唔是猪事丁。。。
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 11:42 AM 發表

唔係甘大整古呀? 岩岩加入渣,,

甘快就o黎用甘熱烈既儀式歡迎我????

我暈啦....
他日日都是咁架。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-18 11:42 發表

给你一个飞吻
thank pig
give u back 1 kiss
原帖由 tingx2 於 2008-9-18 11:44 AM 發表

婷婷, 你係屬猪o架?
定好中意飞天少女朱士丁?
唔是啊。。 是飞天肥猪啊。。 唔是猪事丁。。。 [/quote]

婷婷,

點樣先可以加入四人幫做打雜呀?
原帖由 rrliew 於 2008-9-18 11:46 AM 發表

thank pig
give u back 1 kiss
唔好搞到我面红啦。。
[/quote]

婷婷,

點樣先可以加入四人幫做打雜呀? [/quote]
只要你是来自果度写上四人帮。。。好似我的咁。。。
之后我帮你通知辉哥。。 就得架啦。。
你仲要念下你的名。。
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 11:50 AM 發表

唔是啊。。 是飞天肥猪啊。。 唔是猪事丁。。。
婷婷,

有没兴趣加入少林啊..是家族
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 tingx2 於 2008-9-18 11:54 AM 發表
婷婷,

你仲要念下你的名。。 ... [/quote]

但係我唔o係馬來西亞人得唔得架? 

有冇d 咩幫規要守?
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 11:59 AM 發表

婷婷,

但係我唔o係馬來西亞人 ... [/quote]
我係加拿大人都冇問題啦!
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 11:59 AM 發表

婷婷,

但係我唔o係馬來西亞人 ... [/quote]
没问题架。。 我唔是都得啦。。
帮规啊??我都唔知道有点咁既野。。
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 11:37 AM 發表

cck兄你好, 你張pic 果個係邊個o黎?

自己畫架?
張pic在: http://www.tvbnow.com/thread-224429-1-2.html
原帖由 tingx2 於 2008-9-18 11:36 AM 發表

哈哈哈。。已经没救啦。。
那我岂不是个更严重呢!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
hahahaha 甘就掂啦 !

諗番個得得地既名先.....

叫咩好呢? 有冇好idea??