返回列表 回復 發帖
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 12:47 PM 發表

唉, 唔好提啦, 

dl 左前4集就冇哂種子啦....    
TVBNOW, 入面個 " 空間分享? 就有直接下載啦! 試下啦! 我每一集 20分鐘 就 ok 囉!
原帖由 manyiu 於 2008-9-18 12:46 PM 發表

忙乜野? 講唔講得俾我地聽呀?
忙去街.......忙揍大牛去玩.......忙執屋清潔.........好忙啦
原帖由 Geai 於 2008-9-18 12:51 PM 發表
dobi wont rob me ka  
我要你自動自覺比晒我......HAHAHA......
我唔會搶你$$$$...... 我要你自願比...HAHAHA
原帖由 manyiu 於 2008-9-18 12:55 PM 發表

TVBNOW, 入面個 " 空間分享? 就有直接下載啦! 試下啦! 我每一集 20分鐘 就 ok 囉!
lucky I have fd dl & transfer to me  
原帖由 DOBI 於 2008-9-18 12:58 PM 發表

我要你自動自覺比晒我......HAHAHA......
我唔會搶你$$$$...... 我要你自願比...HAHAHA
I am still waiting for u at Shaolin  
原帖由 Geai 於 2008-9-18 01:02 PM 發表

I am still waiting for u at Shaolin  
你又逼良為師姑嘞 我又靚又可愛
點會做師姑
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 12:53 PM 發表

有冇直接下載網址呀? 

迅雷係咪好似flashget 果d甘, dl 快d?
http://www.gougou.com/ 迅雷 淨係下載佢自己D戲, kind of BT, 不過唔係 bt

http://www3.tvbnow.com/forum-168-1.html  tvbnow 裏面的 "空間分享"

你如果有 flashget of Dap, 用佢地黎直接下載會快過 用 RealPlayer, (只係我的個人意見!)
原帖由 manyiu 於 2008-9-18 12:55 PM 發表

嘩, 有好多個波, 試o下先! 

唔知有冇廣東話版呢? 
原帖由 Geai 於 2008-9-18 01:01 PM 發表

lucky I have fd dl & transfer to me  
hello, geai! 

你就好啦, 打友情牌! 

回應 nestlemilo 第 4865 篇文章

r u from HK ?
原帖由 DOBI 於 2008-9-18 01:04 PM 發表

你又逼良為師姑嘞 我又靚又可愛
點會做師姑  
u will be our little cutie pretty 師妹
geai 哥果然猛人, 你點知架? 
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 01:05 PM 發表

嘩, 有好多個波, 試o下先! 

唔知有冇廣東話版呢?  
你上網下載 Dap, 用佢黎 直接下載啦! 好快嫁!

回應 manyiu 第 4870 篇文章

little tech girl  
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 01:10 PM 發表
geai 哥果然猛人, 你點知架? 
係囉, 我都想知!