返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 12:38 AM 發表

靓仔,好似未见过你吹水哦!!
嗨..vwwo 姐...你好...
你更係未見過我....因為今日剛剛開始吹...
聽講..你好幾靓女哦....未請教..
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 12:49 AM 發表

嗨..vwwo 姐...你好...
你更係未見過我....因為今日剛剛開始吹...
聽講..你好幾靓女哦....未請教..
大家俾面啫!!
你都可以叫我做靓姐架!!
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 12:57 AM 發表

大家俾面啫!!
你都可以叫我做靓姐架!!
搞咁大..又叫你靓姐咩....叫你tvb美女,,,:014:
系tvbnow通常做d咩?
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 01:01 AM 發表

搞咁大..又叫你靓姐咩....叫你tvb美女,,,:014:
系tvbnow通常做d咩?
我个宝贝女都14岁啦!!
响tvb我都算系“专业吹水”!
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 01:10 AM 發表

我个宝贝女都14岁啦!!
响tvb我都算系“专业吹水”!
啊.....你有個女啦...難道你有我叫你..auxxx...
但係絕對好媽媽一個....真系令小弟敬佩...有如滔滔江水,都綿綿不絕
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 01:23 AM 發表

啊.....你有個女啦...難道你有我叫你..auxxx...
但係絕對好媽媽一個....真系令小弟敬佩...有如滔滔江水,都綿綿不絕
你都好假啫。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 01:30 AM 發表

你都好假啫。。。。。。。。
哈哈....唔好咁啦..=都系吹下水啫,唔洗干认真既!=( 這句對白係咪好孰哩 )
系吹水區...無溝仔咩...
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 01:47 AM 發表

哈哈....唔好咁啦..=都系吹下水啫,唔洗干认真既!=( 這句對白係咪好孰哩 )
系吹水區...無溝仔咩...
有架,家阵我咪同你沟紧囖!!
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 01:51 AM 發表

有架,家阵我咪同你沟紧囖!!
嘩........你搶我對白囉....哈哈哈
咁會唔會有人講我地..姦夫淫婦架...哈哈...( 講笑講笑 )
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 02:00 AM 發表

嘩........你搶我對白囉....哈哈哈
咁會唔會有人講我地..姦夫淫婦架...哈哈...( 講笑講笑 )
唔好甘大声啦!!!

回復 #700 vwwo 的帖子

大声better... 吹水only mah...:onion14:
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-11 04:16 PM 發表
大声better... 吹水only mah...:onion14:
乜你无睇到我只公仔----》
我系响度讲紧反话。

回復 #702 vwwo 的帖子

haha... i'm so stupid...
反话 also cant c it...
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-11 04:23 PM 發表
haha... i'm so stupid...
反话 also cant c it...
话明系吹水,梗系吹得就吹架啦!

回復 #704 vwwo 的帖子

i agree with tat....:014:
Moreover, can 撩女仔 here....