返回列表 回復 發帖
无女仔。。。风流孤伶的我!
我的伶孤流风!
色中饿狼:onion14: 饿鬼中的饿鬼:onion03:
楼上两位,究竟同紧边个讲野呢?

回復 #678 vwwo 的帖子

那就是所谓的自言自语:019:
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
凤凰大姐大系吾系靓女a:014:

回復 #680 smartdannyboy 的帖子

我和vwwo都是凤凰大姐大。。你再说那位?
如果是vwwo的话就肯定是。。我嘛。。当然不是啦:onion03:
原帖由 Darkn3t 於 2008-4-10 01:33 AM 發表
如果是vwwo的话就肯定是。。我嘛。。当然不是啦:onion03:
你系靓女,我系靓姐!!
基本上系无乜冲突既!!
我係靓仔!!!!!!:onion10:

回復 #683 lcw1234 的帖子

是不是ga..
原帖由 vwwo 於 2008-4-10 01:41 發表

你系靓女,我系靓姐!!
基本上系无乜冲突既!!
也对。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-4-10 01:53 AM 發表
是不是ga..
叫拒整张相黎睇下咪知囖!!
原帖由 vwwo 於 2008-4-10 01:59 AM 發表

叫拒整张相黎睇下咪知囖!!
你都知我係靓仔咯:onion14:
原帖由 lcw1234 於 2008-4-10 02:10 AM 發表

你都知我係靓仔咯:onion14:
我都未见过你~~~~~~~
原帖由 Darkn3t 於 2008-4-10 01:33 AM 發表
IF like that ....vwwo sure is leng lui....i wan to meet this girl...
原帖由 kokjong 於 2008-4-10 11:02 AM 發表

IF like that ....vwwo sure is leng lui....i wan to meet this girl...
靓仔,好似未见过你吹水哦!!