返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-4 17:24 發表

我边有啵,唔信你问eve
问我什么?
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Darkn3t 於 5/4/2008 12:25 PM 發表
欢迎回来
好玩吗?
我个人觉得还好而已。。
好玩啊,因为去好多地方,特别喜欢dreamland&nusa dua beach,blue point那边的海滩!:014:
还有水上活动:014: 明年可能会去1个星期
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
QUOTE:
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-29 06:43 PM 發表

一定啦, 我都觉得我同拒好有缘
你讲大话!》》》》》posman话我讲大话
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-5 06:25 PM 發表
QUOTE:
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-29 06:43 PM 發表

个只鸡精,你唔洗理据架!:onion31:
原帖由 Darkn3t 於 2008-4-5 12:25 PM 發表
欢迎回来
好玩吗?
我个人觉得还好而已。。
u all go where travel???
y didnt invite us to join??:onion03:

回復 #665 lcw1234 的帖子

we went to Bali..
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-5 18:25 發表
QUOTE:

当他透明就好
原帖由 Darkn3t 於 2008-4-7 06:53 PM 發表
we went to Bali..
我第日又要跟住你地去玩~~~~~
你地咪使指意要辟脱我啊!!!:024:
最多饮茶灌水算我既......:019:
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:13 發表

我第日又要跟住你地去玩~~~~~
你地咪使指意要辟脱我啊!!!:024:
最多饮茶灌水算我既......:019:
我没和馨馨一起去。。我们只是刚巧在不同时间去同样的地方旅行而已
原帖由 Darkn3t 於 2008-4-8 01:46 AM 發表

我没和馨馨一起去。。我们只是刚巧在不同时间去同样的地方旅行而已
嗨~~~~ 靓女
咁夜仲未训啊???

咁我地下一個TRIP要同样时间去同一個地點碰巧见面啦
大家好.唔知有冇打擾各位,我唔識點樣玩.請多多指點 真係唔識!
原帖由 bowie0314 於 2008-4-8 03:23 AM 發表
大家好.唔知有冇打擾各位,我唔識點樣玩.請多多指點 真係唔識!
即系咩啊??
你可唔可以讲清楚D,你唔识D咩啊?
无女仔,点撩啊?:014:
女仔系边嘘啊?
无女仔。。。风流孤伶的我!
我的伶孤流风!