返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-30 02:45 AM 發表

看我的签名啊...我还以为你知道才吹水的
没留意到........ 他们还在打牌,我输钱了。所以没打,进来吹水。
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-30 02:45 AM 發表
缘分这东西骗人的...................
我觉得有关系的啊....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-30 02:46 AM 發表
没留意到........ 他们还在打牌,我输钱了。所以没打,进来吹水。
7450楼有奖金...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-30 02:46 發表

saya lupa..........
lupa biar lah
bonus tak payah kasih nenek
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-30 02:44 AM 發表

算全世界比较好
一半啦..... 都还没讲到非洲.................
珍惜四人帮。。。
做乜一個二個回得咁快架
原帖由 rrliew 於 2008-8-30 02:47 AM 發表

lupa biar lah
bonus tak payah kasih nenek
u bagi sayakah..
原帖由 rrliew 於 2008-8-30 02:46 AM 發表
want 7400 only
wat want 7400 only....? no understand......
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-30 02:47 AM 發表
一半啦..... 都还没讲到非洲.................
也好玩啊...
原帖由 h2o 於 2008-8-30 02:48 發表
做乜一個二個回得咁快架
hihi h2o
原帖由 h2o 於 2008-8-30 02:48 AM 發表
做乜一個二個回得咁快架
你快D...都可以慢慢架...
娃娃不玩啦...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-30 02:47 AM 發表

7450楼有奖金...
哦.............. 原来....
珍惜四人帮。。。
钱不够用2好看...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-30 02:50 AM 發表
哦.............. 原来....
7500也有啊...