返回列表 回復 發帖
omg 我跟唔到啦.......

回應 chfong2 第 7458 篇文章

nenek lately very emotional  
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-30 02:58 AM 發表
是真的嘛..... 不用谢......................
杀手赞我啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 7456 篇文章

sudah nampak nenek 2 kali灌水
nenek pandai cepat balik編輯
原帖由 chfong2 於 2008-8-30 02:56 AM 發表
听说看了会流泪?
真的.....? 我看家好月圆都伤心.... 有流过几次马尿.................
珍惜四人帮。。。
原帖由 chfong2 於 2008-8-30 02:58 AM 發表
讲讲下你又想哭啦 Why?
戏里的妈妈好伟大啊....
原帖由 h2o 於 2008-8-30 03:00 AM 發表
omg 我跟唔到啦.......
乱跟咯...
原帖由 Geai 於 2008-8-30 03:00 AM 發表
later i tell u...
原帖由 Geai 於 2008-8-30 03:00 AM 發表
hihi.... master...................
珍惜四人帮。。。

回應 Geai 第 7460 篇文章

hihi geai
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-30 03:00 AM 發表

杀手赞我啊...
你不喜欢阿,那不赞咯........................
珍惜四人帮。。。
原帖由 chfong2 於 2008-8-30 03:00 AM 發表
你有没有哭
有啊..戏里的妈妈拿钱帮自己的孩子们... 还有最后死咗啊
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-30 03:02 AM 發表
hihi.... master...................
hello hello