返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-10-21 02:53 AM 發表

:onion14: 唔係有一定的實力.. 係好勁
何方神圣?? 下次可以跟他买"真的
原帖由 kpeople 於 2007-10-21 02:54 AM 發表

nvm just a game
ha...ha.... 我也烧到手!
原帖由 jacksonkua 於 2007-10-21 02:56 AM 發表

何方神圣?? 下次可以跟他买"真的"
赚返笔都好
原帖由 jacksonkua 於 2007-10-21 02:56 AM 發表

何方神圣?? 下次可以跟他买"真的"
:onion14: 佢賭法好特別.. 以細博大.. 你未必敢跟..
原帖由 jacksonkua 於 2007-10-21 02:57 AM 發表

ha...ha.... 我也烧到手!
不要紧啦!还有下一场!!:onion31:
原帖由 ed_teck 於 2007-10-21 03:02 AM 發表

:onion14: 佢賭法好特別.. 以細博大.. 你未必敢跟..
原来这里也有"赌神" 。大家学习的"好榜样"。
原帖由 ed_teck 於 2007-10-21 03:02 AM 發表

这么利害!!那你一定要讲他是谁啦!!
原帖由 ljw1982 於 2007-10-21 03:03 AM 發表

不要紧啦!还有下一场!!:onion31:
对了"有赌没为输"!!"终有出头天"
原帖由 ljw1982 於 2007-10-21 03:05 AM 發表

这么利害!!那你一定要讲他是谁啦!!
<<SPORTS GAMES 榜首>>
哇3PM ,大家GOOD NIGHT!:sleeps: 886
原帖由 jacksonkua 於 2007-10-21 03:12 AM 發表
哇3PM ,大家GOOD NIGHT!:sleeps: 886
原帖由 jacksonkua 於 2007-10-21 03:12 AM 發表
886!!
啊~~~~~为什么barca和RM能输得这么难看啊~~~
見到一個好搞笑的圖片..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ed_teck 於 2007-10-21 06:20 PM 發表
見到一個好搞笑的圖片..
!!!
这样都有!!!
YOU'LL NEVERWALKALONE