返回列表 回復 發帖
:019:  我都冇astro.. 用網絡電視睇.. 希望上海體育有播喇
吐血,利记2:1
  俾佢咁搞法.. 命都短幾年..
liverpool performance is worst match after match!!!!
very disappointed!!!

按此加入爱与诚王国            
原帖由 ed_teck 於 2007-10-25 04:43 發表
  俾佢咁搞法.. 命都短幾年..
皇馬贏,利記輸,冇天理啊。
火焰幫大家庭主路元帥。
:onion03: :onion03:
liverpool!!!
haizzz!!!
YOU'LL NEVERWALKALONE
原帖由 shiucho123180 於 2007-10-25 04:45 AM 發表

皇馬贏,利記輸,冇天理啊。
jo 少, 你都有睇啊?

今天又输了$1200000
:024:
好队赢到完除了liverpool....:onion03:

按此加入爱与诚王国            
好啦!!!
:sleeps: :sleeps:
886 大家!!!
我都:sleeps: :sleeps: 了!!!

按此加入爱与诚王国            
原帖由 ed_teck 於 2007-10-25 04:48 發表

jo 少, 你都有睇啊?
ed你好,
開工中睇唔到,:onion03:
只是睇賽果就知道應該好睇過昨日個幾場,:onion14:
今日係sports個排位又要再跌破新底點喇。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 marcus0828 於 2007-10-25 04:50 AM 發表

今天又输了$1200000
:024:
... 麼你咁黑仔啊.. 我仲有贏少少
原帖由 shiucho123180 於 2007-10-25 05:02 AM 發表

ed你好,
開工中睇唔到,:onion03:
只是睇賽果就知道應該好睇過昨日個幾場,:onion14:
今日係sports個排位又要再跌破新底點喇。
排第幾了?
原帖由 ed_teck 於 2007-10-25 05:11 發表

排第幾了?
:019:
» 您贏了 226 場
             » 您輸了 261 場
             » 共輸了現金$1724075
             » 排名第 503 位
火焰幫大家庭主路元帥。