返回列表 回復 發帖
你都5错啊,买左德国2000万~~
kay199143 發表於 19-6-2009 11:35
但意大利都买左2000万叻。。。仲要输
但意大利都买左2000万叻。。。仲要输
jff6000 發表於 2009-6-19 01:41 PM
都未开,你又知~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
都未开,你又知~~
kay199143 發表於 19-6-2009 13:51
输左啦

06月19日  02:30

埃及1:0 意大利
哦,我仲以为你讲u21个场先~~
本来我想买巴西个场,但系让成1.5求,5知买边个好,好多人话买巴西,早知佢赢成3球就买啦~~
本来我想买巴西个场,但系让成1.5求,5知买边个好,好多人话买巴西,早知佢赢成3球就买啦~~
kay199143 發表於 19-6-2009 14:03
呵呵。。有早知,就无乞丐
你今晚想买边场啊~~
唔喺1次就將CK打沉左??
後生仔咁唔經得起考驗
輸的最多喺我。我都唔怨言啊!

輸左我4份1身家。

遲早整鍋勁既嘆下。
唔喺1次就將CK打沉左??
後生仔咁唔經得起考驗
terrence9 發表於 19-6-2009 17:26
佢应该唔得闲呱
輸的最多喺我。我都唔怨言啊!

輸左我4份1身家。

遲早整鍋勁既嘆下。
terrence9 發表於 19-6-2009 17:28
你身家丰厚,大把本钱,
我地就唔系。。。有怨言应该好正常
ck应该赶紧功课~~
你身家丰厚,大把本钱,
我地就唔系。。。有怨言应该好正常
jff6000 發表於 2009-6-19 05:54 PM
我無咩水架。D錢喺我之前辛苦拿賭牌賺返來架,辛苦錢來架!
大家好,首先同大家讲声好对唔主。。。累倒大家输钱(这次推介三场炒两场和一场),我承诺尽量补回给大家。。。好sorry
<赌博> 令我富甲一方

哈哈,我唔系潜水啦。。。拜三个日半夜仲要赶埋少少手尾到天光,拜四一朝就去做大学做我final project既presentation到傍晚先翻,跟住系屋企训到而家咯(爽啊!)。。。拜一拜二考埋两日试就毕业啦,兴奋又紧张!!!
老实讲,个日真系失晒水准,最对唔住就系terrence兄,各位真系好对唔住。。。
<赌博> 令我富甲一方