返回列表 回復 發帖
我每天都开开心心地。。。没酱快老。。。。
jclai 發表於 2009-6-4 06:22 PM
那就好咯。。。
衰雀你俾边个激到咁啊?
衰雀你俾边个激到咁啊?
tingx2 發表於 2009-6-4 11:47 PM
不爬楼,我就偷偷告诉你吧!是金金
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
我仲没去到果境界。。。 我看你会去做先咯。。。。
mun2 發表於 2009-6-4 04:02 PM
嘛甩佬洗乜拉皮吖,系都约埋我果只一齐去种草先啦!!!!
vwwo 發表於 2009-6-5 07:56 AM
你很想啊。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
你很想啊。。。。
jclai 發表於 2009-6-5 08:06 AM
去揾到二奶sponsor俾佢既,佢咪去种囖!!!
去揾到二奶sponsor俾佢既,佢咪去种囖!!!
vwwo 發表於 2009-6-5 08:19 AM
是他sponsor二奶。。。
是他sponsor二奶。。。
jclai 發表於 2009-6-5 08:32 AM
等佢揾到再讲啦!
actually looking 二奶, or paintball field wor..????
等佢揾到再讲啦!
vwwo 發表於 2009-6-5 09:01 AM
到事你就要。。。。。。
actually looking 二奶, or paintball field wor..????
maui 發表於 2009-6-5 02:51 PM
二奶 also look, paintball field also look...
珍惜四人帮。。。
vwwo 發表於 2009-6-5 07:56 AM
哈哈哈!!! 你无笑死我啦!!!
the place is no bad!!!
the place is no bad!!!
william仔 發表於 2009-6-7 10:44 PM
你喜欢吗?哪里应该会很刺激!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
剛剛8掛入黎, 想問問玩paint ball係咪在馬來西亞?
因為我香港, 睇左相好似係外地