返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 11:58 AM 發表

肿下肿下会变咁——》539811
唔会变到我的肥猪身材。。呢D是你痕都痕唔来的。。
haha,你那个图好可爱哦,哪里找的?
~~~孤独是一种情调...有时比承诺更可靠~~~
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 11:59 AM 發表

睇人打得多咪知道咯。。。
我可以教你拼音。。如果你需要。。。
(但是我识的都唔是好多。。。
好啊好啊!!! 有时用华语拼音都打不出广东字的
原帖由 jasonlcs87 於 2008-12-30 12:08 PM 發表
haha,你那个图好可爱哦,哪里找的?
哈哈哈。。我都是抄人地的。。
多得我的三哥。。。
这个时间你有在的
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 jasonlcs87 於 2008-12-30 12:09 PM 發表
好啊好啊!!! 有时用华语拼音都打不出广东字的
我的广东话都是有限公司。。。
希望我真是帮到你啦。。
我识的广东话好劲的人是靓姐同二哥。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 12:24 PM 發表

哈哈哈。。我都是抄人地的。。
多得我的三哥。。。
hehe,那要想你三哥请教了
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-30 12:24 PM 發表
这个时间你有在的
呵呵,我有回复你了啊,这个月换时间了,四点到一点,
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 12:27 PM 發表

我的广东话都是有限公司。。。
希望我真是帮到你啦。。
我识的广东话好劲的人是靓姐同二哥。。。
=="你一下三哥,以下靓姐,二哥的?

回應 jasonlcs87 第 187 篇文章

要我去爬楼回复你吗

4am-1pm 时间还真乱...

起码晚上可以跟朋友出街啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-30 12:35 PM 發表
要我去爬楼回复你吗

4am-1pm 时间还真乱...

起码晚上可以跟朋友出街啦
呵呵,对啊,可以找朋友喝下茶,可是这个时间很累得咯
下个礼拜又要换了,变成8pm - 5am
原帖由 jasonlcs87 於 2008-12-30 12:33 PM 發表
=="你一下三哥,以下靓姐,二哥的?
哈哈哈。。没法。。我系呢度亲戚多。。
二哥同三哥是四人帮的四位大佬之一啦。。。
靓姐你都唔识?!是你兄弟帮的凤凰大姐大。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 12:40 PM 發表

哈哈哈。。没法。。我系呢度亲戚多。。
二哥同三哥是四人帮的四位大佬之一啦。。。
靓姐你都唔识?!是你兄弟帮的凤凰大姐大。。 ...
靓姐认识啊,只是她打字也是用google的吗?
要放工了要放工了
原帖由 jasonlcs87 於 2008-12-30 12:42 PM 發表
靓姐认识啊,只是她打字也是用google的吗?
她应该唔是。。。
我都唔知道靓姐是用么来打字的。。但是她的拼音好厉害啊。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 12:46 PM 發表

她应该唔是。。。
我都唔知道靓姐是用么来打字的。。但是她的拼音好厉害啊。。。
当然啊,它是香港人嘛...其实我也会广东话,只是打得字是简体的,广东话很多都不会出来