返回列表 回復 發帖
地点,你们要那里?
我找到一家酒楼,不知道你们喜欢吗?
地点:subang 新村
酒家名字:松峰
价钱:rm450 以下
原帖由 devil2007 於 2009-1-6 09:32 PM 發表
叫mun mun 在屋企煮九大簋... 我地上去吃
靓公话,你叫到 mun2 郁既话,靓公包洗碗!
原帖由 qqbubu 於 2009-1-6 09:35 PM 發表
地点,你们要那里?
菜单呢??
原帖由 qqbubu 於 2009-1-6 09:35 PM 發表
地点,你们要那里?
好似有去过...........
入谷温人
地点,你们要那里?
可以!没问题!再听取其他人意见!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 vwwo 於 2009-1-6 09:44 PM 發表

菜单呢??
还不知道,我会去查
原帖由 vwwo 於 2009-1-6 09:39 PM 發表

靓公话,你叫到 mun2 郁既话,靓公包洗碗!
mun mun ....... 拍硬檔,橫掂有人負責洗碗。
由今日開始記得唔好洗碗碟啦
原帖由 devil2007 於 2009-1-6 09:32 PM 發表
叫mun mun 在屋企煮九大簋... 我地上去吃
你傻左啊??
原帖由 devil2007 於 2009-1-6 11:57 PM 發表

mun mun ....... 拍硬檔,橫掂有人負責洗碗。
由今日開始記得唔好洗碗碟啦
等我换左间大屋先。。。 你啲夜夜笙歌都的
原帖由 mun2 於 2009-1-7 12:10 AM 發表

等我换左间大屋先。。。 你啲夜夜笙歌都的
咕咕煮的话。。我第一个到。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-7 12:11 AM 發表

咕咕煮的话。。我第一个到。。。
你們都鄰近.....聚會都俾你D包辦辦曬啦...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
还没商量好在哪里??
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 无印良品 於 2009-1-7 11:11 AM 發表

你們都鄰近.....聚會都俾你D包辦辦曬啦...
你住哪里哦!
我找到一个又便宜又抵食抵饮可以坐很久的地方!!!
就是feimao的餐馆,不过地点很远喔。。。在芙蓉烧蟹附近。。。
他说欢迎我们大家去,不知大家意见如何?
原帖由 wlt1110 於 2009-1-7 08:38 PM 發表
我找到一个又便宜又抵食抵饮可以坐很久的地方!!!
就是feimao的餐馆,不过地点很远喔。。。在芙蓉烧蟹附近。。。
他说欢迎我们大家去,不知大家意见如何? ...
很熟的地方哦!
靠近那里?