返回列表 回復 發帖
  不必言謝... 多謝你地搞集會就真...

wah.. wah... 靓姐... 乜妳咁睇我0架.. 到時我叫埋 casey 來... 呵呵...

*p/s 兩只蝦已經紀錄在案...
原帖由 ed_teck 於 2008-12-23 12:09 AM 發表

wah.. wah... 靓姐... 乜妳咁睇我0架.. 到時我叫埋 casey 來... 呵呵...

你系咪架???
咪到时又唔见人喔!!!
原帖由 qqbubu 於 2008-12-23 12:06 AM 發表

有什么好野介绍哦!
吃海鲜
等待一个人的人
原帖由 00-00-00 於 2008-12-23 02:41 AM 發表

吃海鲜
你都是kl人??
记得出现啵。。
系啊,系啊,人多多热闹D,食野都会开胃D!!
原帖由 vwwo 於 2008-12-23 03:07 AM 發表
系啊,系啊,人多多热闹D,食野都会开胃D!!
哈哈哈。。夜鬼出现啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 03:13 AM 發表

哈哈哈。。夜鬼出现啦。。
乜你今晚都甘夜啊??
原帖由 vwwo 於 2008-12-23 03:30 AM 發表

乜你今晚都甘夜啊??
头先好早训左。。所以2am我先起到身。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 03:37 AM 發表

头先好早训左。。所以2am我先起到身。。
我未训过架,我而家都系甘上下啦,早抖!!
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 02:57 AM 發表

你都是kl人??
记得出现啵。。
对啊,我看看先。如果有去我会在这里留言。
等待一个人的人
原帖由 00-00-00 於 2008-12-23 12:49 PM 發表

等你的出现。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 ed_teck 於 2008-12-23 12:09 AM 發表

两只蝦 j 嘛...no problem...请埋阿casey又点话? 记得黎了bor...
原帖由 00-00-00 於 2008-12-23 12:49 PM 發表

又开空头支票!!
原帖由 00-00-00 於 2008-12-22 11:03 PM 發表
你们如果要去吧生吃海鲜可以尝试去8号桥

miaomiao想问大家知不知道8号桥是哪里吖?

(00-00-00不如你带路啦... )
路过。。只要问klang 的人一定知道8号桥在哪里。。klang 的海鲜有酱好吃么?